< Terug naar alle leden

KONE Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

KONE is van oorsprong een Fins bedrijf. We bestaan al meer dan 100 jaar en zijn sinds de jaren '90 actief in Nederland. Van onze ongeveer 1000 medewerkers bevindt het grootste deel zich op de weg. Dit zijn onze monteurs die dagelijks onderweg zijn om uw installatie in goede conditie te houden. De andere medewerkers zijn werkzaam op één van onze kantoren - deze zijn gevestigd in Den Haag en Veenendaal.

Bij KONE kunt u terecht voor nieuwbouw, onderhoud en modernisering van liften, roltrappen en automatische deuren. Onze missie is om de flow van het stadsleven te verbeteren. We willen dat mensen zich veilig, snel en comfortabel kunnen bewegen in en tussen gebouwen. Daarnaast zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit heeft geleid tot het vernieuwen van onze onderhoudscontracten voor liften, en de introductie van 24/7 Connected Services en Residential Flow.

We zijn continu in gesprek met onze klanten om te leren van hun ervaringen. Op basis van deze feedback passen wij onze dienstverlening aan. Dit noemen wij Winnen met Klanten.


Contactgegevens
Rijn 10
2491 BG Den Haag
T: 070-3171000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1910
Vestigingen: 60 landen, 2 vestigingen in Nederland
Jaaromzet: > €5.000.000