< Terug naar alle leden

Joannes Hospitality, Hotels, meetings & more Branche: Meeting management en horeca, Hotel

Bedrijfsomschrijving

Joannes Hospitality exploiteert twee bijzondere locaties in Noord-Brabant. Maak kennis met Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF ontdek welke locatie het beste bij uw verblijfswensen past.

De locaties van Joannes Hospitality hebben een uitzonderlijk karakter en bieden voor ieder moment en type verblijf een passende atmosfeer. Kies een unieke bijeenkomst in een landhuis of een buitengewone ervaring in een verborgen verblijf. Kom feesten onder de klok van het Koetshuis, overnachten nabij centrum Den Bosch of brainstormen vanuit een hangmat. Betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende service en vele hectaren Brabants natuurschoon zijn in ieder geval op beide locaties te ervaren.

Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren via de Joannes Bosco Stichting.

Landgoed Huize Bergen
Omringd door eeuwenoude bomen en midden in een prachtig park vindt u hier de ideale locatie voor bijeenkomsten en overnachtingen nabij Den Bosch.

Rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten. Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger maar dan met hedendaags comfort.

20 vergaderzalen | capaciteit van 2 tot 160 personen | 105 hotelkamers

www.huizebergen.nl | 073 658 04 00 | Vught


EIGENTIJDSERF
Met uitzicht op de bostuin en de verfrissende natuur bent u hier gegarandeerd van een ontspannen bijeenkomst en een heerlijke nachtrust.

Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven. De ideale vergaderlocatie voor het vinden van nieuwe inspiratie, vindingrijke oplossingen en een bijzondere omgeving voor een succesvol samenkomen midden in de natuur.

11 vergaderzalen | capaciteit van 2 tot 140 personen | 70 slaapkamers

www.eigentijdserf.nl | 013 504 13 92 | Westelbeers


Contactgegevens
Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
T: 073-6580400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -