< Terug naar alle leden

Joannes Hospitality, Hotels, meetings & more Branche: Meeting management en horeca, Hotel

Bedrijfsomschrijving

Joannes Hospitality, een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Joannes Hospitality exploiteert twee bijzondere conferentiehotels in Noord-Brabant waarvan de opbrengst ten goede komt van ideële doelen.

Dineren bij kaarslicht in een stijlvolle eetzaal of de gehele dag omringd door de kracht van de natuur? Ontdek welke locatie het beste bij uw bijeenkomst past.

Bij Landgoed Huize Bergen in Vught vindt u een hartelijke ontvangst, oog voor detail en een stijlvolle ambiance. De 20 vergaderzalen en stijlkamers bieden ruimte voor groepen tot 175 personen. Verschillende accommodaties op het landgoed maken het mogelijk de gewenste sfeer van privacy en intimiteit te ervaren.

Overnachten is mogelijk in de 80 een- en tweepersoons hotelkamers. Ontwaak met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en start de dag met een ontbijt op het bordes.

Hier bevindt u zich zeer dicht bij de A2 en op enkel 10 minuten afstand van Den Bosch.

Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide wordt EIGENTIJDSERF een bruisende plek en nu nog volop in ontwikkeling. Hier in Westelbeers, regio Oirschot, te midden van de Brabantse Kempen wordt je omgeven door lommerrijke bossen, uitgestrekte heidelandschappen en harmonieuze vogelgeluiden.

Geniet hier van de oase van rust en ruimte en laat u inspireren door de wijsheid van de natuur. De 10 zalen en 70 hotelkamers bieden ruimte voor een- en meerdaagse bijeenkomsten en variëren in capaciteit van 6 tot 140 personen.

De ideale vergaderlocatie voor het vinden van nieuwe inspiratie, vindingrijke oplossingen en een bijzondere omgeving voor een succesvol samenkomen midden in de natuur.


Contactgegevens
Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
T: 073-6580400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -