< Terug naar alle leden

Lutransko Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

LUTRANSKO | UW KOERIER IN DE REGIO TILBURG EN DEN BOSCH
Lutransko is inmiddels ruim 15 jaar actief als betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Udenhout, Noord Brabant. Udenhout ligt tussen Tilburg en Den Bosch in. Wij zijn als koerier gespecialiseerd in ritten en spoedritten van vertrouwelijke documenten, hangende kleding, pakketten en pallets in Nederland of daarbuiten. Wij rijden met eigen wagens naar alle bestemmingen binnen Nederland en naar veel landen binnen de Europese Unie. Via ons netwerk versturen wij documenten, pakketten en pallets naar alle landen in Europa en buiten Europa. Op deze manier kunnen wij u een snelle oplossing bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daarnaast kunnen wij de handling van uw complete logistieke proces verzorgen, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten.

Ontzorgen van de klant
Lutransko zorgt voor een correcte afhandeling. Professioneel en snel. Niet voor niets staan wij voor service en kwaliteit. Zo vinden wij het belangrijk om als koeriersdienst net een stapje verder te gaan. Wij denken graag met u mee en ook proberen wij u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Onderweg zijn wij tenslotte uw visitekaartje. Onze opdrachtgevers ontvangen altijd een afleverbevestiging zodra de goederen zijn afgeleverd op de plaats van bestemming.

Koerier Lutransko staat voor kwaliteit in transport
Kwaliteit in transport begint bij de NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Wij als beroepsvervoerder beschikken over de NIWO-vergunning oftewel Eurovergunning voor nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg. Om een NIWO-Vergunning oftewel Eurovergunning te verkrijgen moet worden voldaan aan een aantal voorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn: Vakbekwaamheid, Kredietwaardigheid en Betrouwbaarheid. Beroepsvervoerders met een NIWO-Vergunning oftewel Eurovergunning mogen daarom ook boven de 500kg laden en vervoeren.

Ook zijn wij lid van Transport en Logistiek Nederland, de ondernemersorganisatie binnen de branche waar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal staan. Vanzelfsprekend zijn uw goederen, indien ze door ons worden vervoerd, verzekerd met de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. Met andere woorden; het vervoer van uw goederen is bij ons in vertrouwde handen!


Contactgegevens
Ambachtsweg 6
5071 NS Udenhout
T: 013-2600284
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -