< Terug naar alle leden

Poly Products Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Sinds 1969 zijn wij een toonaangevende specialist op het gebied van vezelversterkte kunststof producten en constructies. Onze projectmatige aanpak kenmerkt zich door het toepassen van kennis en kunde vanaf het eerste contact via de engineering tot en met de productie en eventuele montage. Onze ruime kennis van composieten en ervaring in vele marktsegmenten stellen wij dan ook graag ter beschikking voor de ontwikkeling en productie voor de realisatie van uw project.

Poly Products heeft gekwalificeerde vakmensen in dienst die werken met moderne apparatuur in een ruime en goed ingerichte productieruimte. Hierdoor zijn wij in staat de meest uiteenlopende projecten professioneel uit te voeren. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ISO 9001 en VCA-certificering. Deze hoge standaarden hebben geleid tot shop approval certificering van DNV GL en Lloyd’s Registered. Deze certificaten zijn onder andere gericht op composietonderdelen voor scheepvaarttoepassingen. Zij tonen aan dat Poly Products staat voor gewaarborgde kwaliteit oftewel voor een optimaal eindresultaat.

Ook hechten we waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en aan het leveren van een bijdrage aan lokaal ondernemerschap. Naast het werken met materialen met een lage milieubelasting en hoge levensduur zetten we ons actief in om ons energiegebruik te minimaliseren. Ook ondersteunen we onderzoek hoe materialen in de circulaire economie het best ingezet kunnen worden.


Contactgegevens
Bruningsstraat 10
4251 LA Werkendam
T: 0183-507150
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1969
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -