< Terug naar alle leden

Maaspoort Sports & Events Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Maaspoort Sports & Events leeft!

Met haar vele mogelijkheden is Maaspoort Sports & Events een unieke accommodatie in Nederland. De accommodatie kent vele faciliteiten en vele ruimten die kunnen worden gebruikt voor een scala aan evenementen. Sportevenementen, entertainment, maar ook bedrijfsactiviteiten kunnen perfect op onze locatie worden georganiseerd.

De enorme capaciteit van de grote hal maakt dat onze locatie uitermate geschikt is voor grootschalige sportevenementen en entertainment. Daarbij zorgen de vele vergaderruimten ervoor dat Maaspoort Sport & Events (MSE) uw bedrijf de juiste mogelijkheden biedt om te vergaderen of via diverse originele activiteiten aan teambuilding en het groepsproces binnen uw bedrijf te werken.

Met haar faciliteiten, haar moderne voorzieningen en de aanwezigheid van vele verschillende ruimten, profileert Maaspoort Sports & Events zich nadrukkelijk als een accommodatie met onbegrensde mogelijkheden. Breedtesport, topsport, entertainment, vergaderingen, maar ook beurzen en bedrijfsportdagen behoren allemaal tot de mogelijkheden.


Contactgegevens
Marathonloop 1
5235 AA Den Bosch
T: 073-6494201
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -