< Terug naar alle leden

Axxicon Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Axxicon produceert al tientallen jaren hightech spuitgietsystemen. Deze matrijssystemen worden ontwikkeld, ontwikkeld, gefabriceerd en gevalideerd voor klanten over de hele wereld en daarom is Axxicon de voorkeursleverancier in vele industrieën, zoals:

• Optische media-industrie (CD / DVD / Blu-Ray)
• AIM-mallen voor het testen van polymeereigenschappen
• Medische & diagnostische industrie
• Life sciences-industrie
• Microfluidics
• Lab-op-een-schijf / chip
• OLED-vormen

Onze fabriek is volledig uitgerust om de steeds hoger wordende hoge technische kwalificaties te bereiken, die van deze onderdelen worden verwacht en we zullen onze klanten een full-service concept bieden.

De markten eisen de nauwkeurigheid, specifieke toleranties en een verfijning van machineonderdelen is vereist. Axxicon kan precisiecomponenten produceren door draaien, slijpen, polijsten en polijsten (ruwheidswaarden van minder dan 5 nm) in een klimaat- en vochtigheidsgeregelde productiefaciliteit. Deze specifieke waarden zijn van cruciaal belang voor de optische kwaliteit.

Axxicon begon aanvankelijk met het gieten van micro- en nanostructuren door de allereerste mallen voor Philips te produceren door in de vroege jaren 1980 optische opslagmedia te produceren. Axxicon gebruikte deze kennis op het gebied van spuitgieten van ultraplatte, zeer nauwkeurige onderdelen.
Onze UPS is niet alleen de replicatie van microstructuren, maar ook onze precieze metingen, mogelijk gemaakt door ons eigen laboratorium waarin we apparatuur gebruiken zoals een Zeiss Prismo Super ACC, Atomic Force en optische microscoop.


Contactgegevens
Ekkersrijt 7501
5692 HN Son
T: 06-20417329
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1947
Vestigingen: -
Jaaromzet: -