< Terug naar alle leden

Nagtzaam Accountants & Fiscalisten Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Uw zesde zintuig

Als ondernemer hebt u niet zomaar een accountant nodig, maar een die precies weet wat er zich binnen uw bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een accountant met een zodanige ervaring dat hij markten aanvoelt, ontwikkelingen in een vroeg stadium aan ziet komen, samen met u kansen ruikt (creëert) en bedreigingen voelt en ombuigt. Eentje die u een spiegel voorhoudt, u net dát laatste zetje geeft om een bepaalde weg in te slaan en uw enthousiasme remt in situaties waarin dat nodig is. Een accountant met wie u het succes proeft en die voor u en uw onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig!

U op voorsprong zetten

Als collega MKB-er hebben we ruim 30 jaar ervaring en dus een gedegen kennis van diverse markten, die we feilloos aanvoelen. Deze kennis en ervaring verenigen wij in de ijzersterke combinatie met onze betrokkenheid bij uw onderneming, ons grote netwerk (dat zich uitstrekt over de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen) en vooral de pro-actieve en ondernemende wijze waarop we ons vakmanschap in praktijk brengen. Samen met u zetten we uw onderneming op voorsprong ten opzichte van uw concurrent!

Een krachtig netwerk

We barsten van de energie en het enthousiasme om het bedrijfsleven in de regio waar we werkzaam zijn te stimuleren. Daarom zijn we zeer actief in de regionale netwerken. Hiernaast organiseren we zelf meetings onder de noemer Nagtzaam Netwerk De Zes Zintuigen. Zo geven we MKB-ers de mogelijkheid collega-ondernemers te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden in sferen die de zintuigen prikkelen en de creatieve geest inspireren: lezingen met pakkende onderwerpen en spraakmakende gasten, cliënteninformatiedagen, golfdagen en andere evenementen die u niet wilt missen.

Nagtzaam Accountants & Fiscalisten met kantoren in Veghel, Oss en Den Bosch


Contactgegevens
Vughterweg 74
5211 CM Den Bosch
T: 073-7200768
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -