< Terug naar alle leden

HP Products Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

HP Products levert en produceert halffabricaten en producten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Onze ervaring en kennis van deze kunststoffen maakt ons in staat om volgens hoge kwaliteitseisen te produceren. Hierbij maken wij gebruik van een geavanceerd machinepark en hoogwaardige (clean room-) productiemogelijkheden. Wij werken volgens ISO9001/2008, daarnaast leveren wij aan markten die specifieke eisen stellen aan ons kwaliteitssysteem.

HP Products onderscheidt zich door het leveren van een groot assortiment materialen en specifieke producten voor uw proces of eindproduct. Daarnaast ontwikkelen we in eigen beheer en regie machines en gereedschappen. Hierdoor worden processen geoptimaliseerd en ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Bij HP Products rekent u op:

Deskundig advies op maat voor uw specifieke toepassing
Ruime keuze in verschillende materialen
Efficiënte en duurzame oplossing voor uw eindproduct
Klantgespecificeerde vormen en afmetingen. HP Products is veelzijdig en innovatief in het leveren van producten en halffabricaten op basis van hoogwaardige kunststoffen. Voor uw specifieke toepassingen bieden wij advies over materiaalkeus, design en productiemethode. Dankzij onze geavanceerde verwerkingsmethodes verzorgen wij binnen korte tijd de eerste monsters van uw product.


Contactgegevens
Forellenweg 4 k
4941 SJ Raamsdonksveer
T: 0162-677578
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -