< Terug naar alle leden

Profile Tyrecenter Tilburg Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Profile Tyrecenter is dé merkonafhankelijke Hyperspecialist voor alle soorten voertuigen. Van alle merken, typen en bouwjaren.

Profile Tyrecenter biedt gespecialiseerde bandenservice voor alle soorten voertuigen en levert een zeer breed gamma aan bandenmerken: A-merken, B-merken en huismerken. De formule onderscheidt zich door haar onafhankelijke advies, haar hoogstpersoonlijke service en de 24/7 online diensten. Profile Tyrecenter biedt naast banden en velgen ook compleet auto-onderhoud en APK voor personen- en bestelwagens. Alle vestigingen van Profile Tyrecenter zijn in Nederland gecertificeerd door de VACO, de branchevereniging voor de banden- en wielenbranche.

Profile Tyrecenter is actief in de personenwagen- en in de bedrijfswagenmarkt. Profile Tyrecenter is marktleider in truckbandenvervanging in de Benelux en is een begrip op het vlak van pan-Europese bandenservice 24/7. Met 200 mobiele bandenservicewagens verzorgt Profile Tyrecenter in de Benelux de 24/7 truckbandenservice. Voor haar pan-Europese bandenservice werkt Profile Tyrecenter samen met alle gerenommeerde bandenketens in Europa. Deze ketens zijn samengebracht in een door Profile Tyrecenter opgerichte internationale coöperatie: TEN, Tyre European Network. Voor leasemaatschappijen en private fleetowners biedt Profile Tyrecenter merkonafhankelijke en duurzame bandencontracten.


Contactgegevens
Siriusstraat 116
5015 BT Tilburg
T: 013-5802020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000