< Terug naar alle leden

Reijn Retro Juridische Dienstverlening Branche: Zakelijke dienstverlening, Deurwaarderskantoor

Bedrijfsomschrijving

Zorgvuldig. Doortastend. Doeltreffend.
Vergeet standaard procedures en kies voor de persoonlijke Reijn Retro benadering.

Wij hechten veel waarde aan zorgvuldigheid in het navolgen van procedures. Een correcte vordering staat namelijk garant voor het beste resultaat. Verwacht daarom geen standaardprocedures, maar een oplossing die het beste werkt.

U kunt bij Reijn Retro terecht voor diverse juridische diensten. Zo verzorgen wij onder andere debiteurenbeheer, minnelijke en gerechtelijke incasso, ontruimingen en meer. Op onze website www.reijnretro.nl vindt u een overzicht van onze diensten.

Met meer dan 20 mensen staan we elke dag voor u klaar. Onze juristen buigen zich over de vraagstukken die bij u spelen en voorzien u van een passend advies. De ervaren incassospecialisten van Reijn Retro gaan doeltreffend te werk. Zo behalen we de best mogelijke resultaten. Onze vijf deurwaarders gaan op pad om regelingen te treffen waarmee u en de schuldenaar verder kunnen. Dit is kenmerkend voor ons kantoor: we leveren kwaliteit aan klanten en gaan op een respectvolle manier om met schuldenaren.

Heeft u vragen of wilt u weten of wij uw zaak kunnen behandelen? Neem dan contact met ons op: 013-5838080, info@reijnretro.nl, www.reijnretro.nl.

Specialismen
Gerechtsdeurwaarders, Juridische Dienstverlening, Incasso, Juridisch advies, debiteurenbeheer, Ontruimingen, Beslagleggingen, Veiligen, Voeren van procedures, Uitbrengen exploten en dagvaardingen, Betekenen van vonnissen


Contactgegevens
Willem 2 Straat 33-35
5038 BC Tilburg
T: 013-5838080
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1980
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -