< Terug naar alle leden

Schildersbedrijf van Zanten Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Sommige bedrijven specialiseren zich in een klein gedeelte van hun vak.Van Zanten niet!
Wij vinden dat we in alle sectoren van ons vakgebied topkwaliteit moet kunnen leveren! Dit heeft ons een aansprekend klantenbestand opgeleverd: landelijk opererende bouwbedrijven, grote winkelketens, vastgoedbeheerders, overheidsinstellingen, projectontwikkelaars, V.v.E, zorginstellingen én natuurlijk de particuliere markt waarmee het allemaal is begonnen.

Binnen onze organisatie heeft dit een hoge prioriteit door voortdurend te investeren in nieuwe technieken, milieu en veiligheid. Door de aanschaf van eigen hoogwerkers én speciale spuitsystemen houden wij onze voorsprong op de concurrentie. Natuurlijk profiteert u daar, als opdrachtgever, van mee. U kiest voor een bedrijf met oog voor de toekomst en wat u een totaal pakket levert.

Schildersbedrijf Van Zanten is VCA** gecertificeerd voor het specifieke toepassingsgebied: aannemen en uitvoeren van schilderwerk en interieurafwerking. Ons VCA-veiligheidssysteem zijn onderzocht door een gecertificeerde instantie en worden periodiek gecontroleerd.


Contactgegevens
Van Voordenpark 6
5301 KP Zaltbommel
T: 0418–673496
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -