< Terug naar alle leden

Sier Remmers Boer Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Sier Remmers Boer is een allround financiële dienstverlener.

Onze klanten zijn met name ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en DGA’s. Binnen onze kantoren werken de mensen in de aparte disciplines (accountancy, fiscalisten en juristen) nauw samen. We komen op die manier tot een integrale aanpak van de bij u spelende vraagstukken. Dit betekent voor u als klant dat u een contactpersoon heeft die beschikt over een veelzijdige kennis of die specifieke vraagstukken snel kan voorleggen aan collega’s binnen het bedrijf. Het is daarnaast een voordeel dat in de meeste gevallen die contactpersoon net als u ondernemer is.

Vanuit onze twee vestigingen in Breda en Rotterdam kunnen wij door onze persoonlijke betrokkenheid snel en adequaat inspelen op veranderende wetgeving waarmee u tegenwoordig te maken heeft. De snel veranderende wetgeving brengt met zich mee dat wij onze vakkennis en vaktechniek goed op peil houden. Dit heeft dan ook onze voortdurende aandacht. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep. Dit is een landelijk werkende adviesorganisatie ten behoeve van vaktechnische ondersteuning aan accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

De sfeer bij Sier Remmers Boer is informeel. Dit past naar onze mening goed bij onze filosofie dat het tussen cliënt en adviseur goed moet klikken om met elkaar optimaal te kunnen functioneren.


Contactgegevens
Paardeweide 20 c
4824 EH Breda
T: 076-5493000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -