< Terug naar alle leden

MORinsights Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Wat heeft MORinsights u te bieden?

Specialist in business intelligence en data-analyse
Iemand nodig die echt energiek en gedreven is om mensen, technologie en bedrijfsprocessen met elkaar te verbinden? Of iemand die een proof of concept laat zien van een moeilijk te behalen resultaat met complexe data, processen of mensen? Hoe kunnen data voor jou meer waarde toevoegen?

MORinsights biedt meer dan een decennium aan bewezen resultaten in mens- en procesmanagement. Begrijpen hoe mensen denken en zich gedragen, is van vitaal belang om hen te laten samenwerken in processen om de doelen van uw organisatie te bereiken. We gebruiken een best-of-breed aanpak bij het combineren van de meest effectieve onderdelen van in de industrie bewezen methodologieën zoals Design for Six Sigma (DfSS), Lean en Agile voor uw verbeteringen.

We analyseren gegevens van uw processen met behulp van de nieuwste benaderingen voor gegevenswetenschap en business intelligence: b.v. clustering, Natural Language Processing (NLP), process mining, enzovoort. Procesinefficiënties identificeren, de betrokkenheid van mensen vergroten en uw bedrijfsprocessen professionaliseren.


Contactgegevens
Ko 1
5247 AA Rosmalen
T: 0648271582
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -