< Terug naar alle leden

Financiëringsgilde Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers die mkb-ondernemers onafhankelijk adviseren bij hun financiering. Zo profiteer jij als klant van een landelijk netwerk en collectieve inkoopvoordelen en krijg je tegelijkertijd een adviseur met kennis van de lokale situatie.

Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat jij het beste product krijgt. Daarom zijn wij open over vergoedingen en kortingen die geldverstrekkers geven en rekenen we deze ook door in jouw voordeel.

ONZE WERKWIJZE

1. Kennismaking
Altijd kosteloos en volledig vrijblijvend
Elke aanvraag start met een persoonlijke kennismaking met jouw lokale adviseur. We bespreken bij deze intake je bedrijfssituatie, het doel van de financiering en je wensen. Zo krijg jij direct inzicht in de mogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent.

2. Ontwerp en advies
Kies uit de best mogelijke financiering
We beginnen met vaststellen welke financieringsmogelijkheden passen bij jouw investering. We analyseren jouw bedrijf en je financiële situatie. Op basis daarvan adviseren we je over de mogelijke (combinatie van) financieringsvormen en van mogelijke aanbieders. Zo heb je direct duidelijkheid over wat wij voor jou kunnen betekenen en kom je niet voor verrassingen te staan.

3. Aanvraag
Een goede onderbouwing vergroot je kans
We stellen op basis van ons ontwerp en advies jouw financieringsmemorandum op. Hiermee maken we het geldverstrekkers mogelijk sneller een afweging te maken over de financiering. Wij gaan vervolgens onderhandelen met verschillende geldverstrekkers en zorgen ervoor dat jouw financiering altijd op tijd en met de beste voorwaarden wordt geregeld. Tijdens de aanvraag blijven wij jouw eerste aanspreekpunt.

4. Beheer
Wij blijven altijd beschikbaar voor advies of een second opinion
Gedurende de looptijd van de financiering zijn wij altijd beschikbaar voor jou. Je kunt ons inschakelen voor advies of een second opinion. Zelf nemen we proactief contact met je op als jouw rentecontract of financieringsovereenkomst verloopt. Zo kunnen we tijdig samen de (her)financieringsmogelijkheden bespreken.


Contactgegevens
Braakven 56
5258 AK Berlicum
T: 0622518843
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 35
Jaaromzet: -