< Terug naar alle leden

T&S Flexwerk Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

T&S Flexwerk is een van de toonaangevende organisaties op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Al meer dan tien jaar bemiddelt en begeleidt T&S arbeidskrachten uit onder andere Polen, Roemenië, Slowakije en Hongarije op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onlangs zijn hier ook Spaanse arbeidskrachten aan toegevoegd. En dit doen we op geheel eigen wijze! T&S is specialist in de volgende branches:

Logistiek - Voeding - Industrie - Zorg

Dagelijks zijn er via T&S Flexwerk zo’n 800 tot 1000 uitzendkrachten aan het werk. Onder andere als orderpicker, logistiek medewerker of heftruckchauffeur.

Tekort in uw arbeidscapaciteit? Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

T&S Flexwerk is in 1999 opgericht, toen Nederland eind jaren ’90 voor het eerst te maken kreeg met een tekort aan arbeidskrachten. Met een innovatieve visie op de arbeidsmarkt van toen stortten zij zich met volle overgave in deze branche. Al snel werden de eerste Poolse arbeidskrachten bij een grote snackproducent in Tilburg geplaatst. Dit was het begin van een bijzondere organisatie in arbeidsbemiddeling en flexwerk. T&S Flexwerk onderscheidt zich op vele fronten van haar concurrenten.


Contactgegevens
Gompenstraat 45
5145 RM Waalwijk
T: 0174-219490
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: 3
Jaaromzet: > €5.000.000