< Terug naar alle leden

BCE Bowling Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Gestart in 1986 heeft B.C.E. zich ontwikkelt tot Europees marktleider rond alles wat met bowling te maken heeft. Als enige onafhankelijke leverancier in Europa beleveren en adviseren we bowlingondernemers over de volle breedte voor de scherpste prijzen.

We installeren, onderhouden, renoveren en repareren, maar ondersteunen investeerders en onder-nemers bijvoorbeeld ook bij het kiezen van een architect of aannemer en de ontwikkeling van een compleet businessplan, inclusief adviezen rond de bedrijfsvoering en exploitatie.

B.C.E. staat voor verantwoord ondernemen en kiest altijd voor ‘de groenste oplossing’. (Denk aan FSC gekeurd hout, LED lampen, low-energy LCD schermen, etc.) In die context kiezen we ook onze leveranciers met de grootste zorg omdat ze moeten kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen. Hetzelfde geldt voor ons renovatieplan waar we gebruikte apparatuur volledig ontmantelen en reviseren. Het eindresultaat is een machine die er als nieuw uit ziet, als nieuw functioneert en met dezelfde kwaliteitsgarantie als nieuw toch 30% goedkoper uitvalt. Bij ieder budget kunnen we zo een passend plan bieden en belast het hergebruik het milieu niet.


Contactgegevens
Brasem 47
4941 SE Raamsdonksveer
T: 0162 - 691 020
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: -
Jaaromzet: -


Unreal Bowling - Interactive Bowling Experience - BCE BOWLING