< Terug naar alle leden

Fokker Recruitment Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Wij helpen bedrijven in de food-en maakindustrie, techniek en IT met hun HR uitdagingen door het aanbieden van op maat - oplossingen op het gebied van wervingstechnieken, recruitmentprocessen, arbeidsmarktcommunicatie tot employer branding.

Dé business partner in recruitment & recruitmentmarketing in de Techniek, Industrie en IT.

Voor jouw toekomst! #yourfuture

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OVER ONS

Fokker Recruitment is een flexibel en professioneel recruitment bureau. We zijn gespecialiseerd in vacatures in de Techniek, IT en Industrie. We zijn gevestigd in de binnenstad van Den Bosch. Met onze Brabantse no-nonsense en doortastende houding gecombineerd met een persoonlijke touch is Fokker een kei in het vervullen van vacatures bij bedrijven in de techniek, industrie en ICT.

De aanpak van Fokker is uniek door haar doortastende en persoonlijke ‘op maat’ aanpak voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Inleven in de doelgroep is essentieel en daarmee onderscheid Fokker zichzelf in het maken van de juiste match van vacature en de juiste kandidaat.
De arbeidsmarkt verschuift verder naar een werknemersmarkt. De uitdaging om de juiste kandidaten te vinden wordt steeds groter. Het belang om jouw bedrijf als een goede werkgever te presenteren wordt steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat we samen met jou en de HR-afdeling jullie arbeidsmarktuitdagingen oplossen en bijdragen aan het succes van jullie organisatie.

Fokker Recruitment bestaat uit een professioneel team van enthousiaste medewerkers die allemaal staan voor toekomstbestendig ondernemen. Een klein en hecht team, maar we durven groots te denken! We staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk, ieder bedrijf en iedere werknemer is namelijk weer anders. Wij hanteren geen ‘one size fits all’ methode, maar zijn flexibel in ons aanbod. Hierdoor kunnen we deskundig en efficiënt te werk gaan.

De persoonlijke schakel in krachtig verbinden
#yourfuture

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ONZE GESCHIEDENIS
Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als interim recruiter besloot Marjolein Fokker vanaf 2020 het roer om te gooien: ze begon haar eigen recruitmentbureau. Tijdens interim opdrachten bij Heinz, Douwe Egberts, PostNL en Sabic zag Marjolein de behoefte van ondersteuning op het totale recruitmentproces inclusief employer branding. Dit is precies waar Fokker Recruitment zich in wil onderscheiden.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Follow us
- LinkedIN
- Facebook
- Instagram


Contactgegevens
Smalle Haven 199
5211TK Den Bosch
T: 085-0803762
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -