< Terug naar alle leden

TLogistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

TLogistics Fulfilment verzorgt de logistieke afhandeling van Groothandels, Leveranciers, merken en voorraadhoudende bedrijven uit het MKB.

Ontvangst goederen
Opslag en voorraadbeheer
Orderpicken en inpakken
Verzending en Distributie

Je bent dus van plan om je bedrijf uit te breiden naar Europa, en het is jouw taak om de ins en outs van al zijn landen en culturen, talen en wetgeving, regels en voorschriften te begrijpen ...

Zorg er bovendien voor dat uw waardevolle producten de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen en uw klanten precies bereiken hoe en wanneer ze dat verwachten. Met andere woorden: betrouwbare warehousing, e-fulfilment, trans-Europese verzending en nog veel, veel meer!

Maar waar te beginnen, toch? Geen wonder dat het voor bedrijven zo'n hoofdpijn is om de sprong over de vijver te maken.

Maak je geen zorgen. TLogistics ondersteunt u bij elke stap. Wij nemen de drempels en kopzorgen weg, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. Totale gemoedsrust!

De juiste Europese logistieke partner selecteren
Maar hoe weet u zeker dat u de juiste Europese fulfilmentpartner kiest voor uw bedrijf? Een goede vraag waarvan wij geloven dat TLogistics de antwoorden biedt op …

Nederland – uw toegangspoort tot Europa

Eerst en vooral is TLogistics gevestigd in Nederland, wat op zich al een enorme bonus is.

Nederland ligt centraal in Europa – we hebben het tenslotte over logistiek , e-fulfilment en trans-Europese verzending . Het is de thuisbasis van Europa's grootste zeehaven (Rotterdam), een van de belangrijkste luchthavens (Schiphol) en de op een na grootste internetcentrale (AMS-IX). Om nog maar te zwijgen over de directe toegang tot het Europese wegen- en spoorwegnet.

Nederland dan wel, maar waarom TLogistics?
Taal zal dus geen probleem zijn - ons hele team spreekt vloeiend Engels en we spreken ook verschillende andere Europese talen. Maar bij TLogistics gaat het veel verder dan alleen taalbarrières slechten…

De meerderheid van onze trouwe klanten is al over de hele wereld gevestigd. We begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken krijgt als u zaken doet in Europa.

Maar, belangrijker nog, we weten hoe we deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden, zoals we dat al voor veel bedrijven hebben gedaan.

En wij zorgen! Niet alleen over u en uw producten, maar ook voor onze mensen en onze planeet.


Contactgegevens
Gerolsteinbaan 7-9
5121 DN Rijen
T: 06-15968686
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -