< Terug naar alle leden

Business Provit Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Wie wil dat nou nu niet? Een bedrijf waar mensen met passie en plezier werken, waar medewerkers verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap tonen, waar hard en resultaat gericht gewerkt wordt, omdat de mensen dat graag willen, waar initiatieven genomen worden en oplossingsgericht gewerkt wordt.

Je ziet de wereld om je heen snel veranderen, je bedrijf of team is toe aan the next level, maar wanneer je om je heen kijkt zie je niet de energie die nodig is om de volgende stap te zetten. Er mag wel wat meer pit en focus in!

Je hebt als leider een stevige ambitie en een mooie missie met je organisatie. Jij wilt een betekenisvol en vitaal bedrijf.

Ruim 10 jaar gaf ik leiding aan en begeleidde ik reorganisaties, fusies, overnames, groei en krimp. Steeds zag ik dat de structuren, processen, stappenplannen en deadlines niet tot de gewenste resultaten leidden. Het werkte nagenoeg nooit. De plannen klopten absoluut, in het hoofd. Er werd echter steeds voorbij gegaan aan het menselijk aspect van de veranderingen. De mensen werden niet in het hart geraakt met al die fraaie plannen. Trekken, duwen, frustratie en negativiteit alom.

Tot ik een mensgericht aanpak ontdekte die alles anders maakte. Deze aanpak resulteerde in betere ideeën, meer betrokkenheid en plezier. Alsook een stevige verhoging van de klantloyaliteit en rendement op verschillende vlakken.

Ik ben graag jouw partner in business voor een betekenisvolle en vitale organisatie. Mijn mijn zichtaanpak stopt het niet bij analyses, plannen en adviezen. We werken samen in de praktijk, zodat de plannen ook geïmplementeerd, gerealiseerd en geborgd worden. We werken samen aan de juiste cultuur om jouw ambitie tot bloei te laten komen.

Ik heb inmiddels meerdere malen ervaren dat verandering van binnenuit ontstaat wanneer mensen geraakt worden. Onbenut potentieel wordt zichtbaar en daarmee inzetbaar. Er ontstaat energie, flow, creativiteit, innovatie, flexibiliteit en betrokkenheid om het samen nog beter te doen voor mens, maatschappij en aarde. Je medewerkers worden je ambassadeurs. Ze willen graag bij je werken en je wordt aantrekkelijk als werkgever voor talenten, omdat je met elkaar toffe betekenisvolle ambities realiseert.

De uitkomst:
Een betekenisvol en vitaal bedrijf, waar betrokken en bevlogen mensen werken, die duurzaam impact maken op mens, maatschappij en aarde. Klanten en stakeholders doen hier graag zaken mee!

Wil je weten wat Strategisch Vitaliteitsmanagement, Energiemanagement, Talentmanagement of Vitaal en Dienend Leiderschap voor jouw organisatie kan betekenen?

Ik ontmoet je graag tijdens een energiek gesprek!


Contactgegevens
Streek 19
4876AT Etten-Leur
T: 0610551294
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -