< Terug naar alle leden

RVS NON FERRO / RIJKERS / SLB HIGHTECH Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

De SLB GROUP ontwikkelt en bouwt machines en installaties. Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Het doel? Bijdragen aan slimme technologische oplossingen in food, water en milieu.

Grote verbeteringen door focus op details
Het optimaliseren van complexe processen in food, water en milieu is maatwerk. De bedrijven binnen de SLB GROUP bieden dan ook zorgvuldig uitgekiende oplossingen. Dat doen we voor een kleine groep veeleisende opdrachtgevers. Bedrijven waarmee we intensief en liefst langdurig samenwerken. Zij kiezen voor ons vanwege de combinatie van kennis, een oplossingsgerichte houding en een strakke procesbeheersing. En niet te vergeten: omdat we al jaren zowel OEM’ers als productiebedrijven bedienen. Wij weten wat er speelt en vormen met onze kennis vaak de verbindende schakel voor opdrachtgevers.

Leverbetrouwbaarheid als handelsmerk

De SLB GROUP heeft drie dochterondernemingen: RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH. Zij worden gezamenlijk ondersteund door een uitgebreide productie-unit. De bedrijven hebben ieder hun eigen focus, maar delen dezelfde waarden. Welke dat zijn? Doen wat je belooft, de klant centraal stellen en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen. Meedenken is onze tweede natuur, leverbetrouwbaarheid een vanzelfsprekendheid.

Wereldspelers nog beter maken

Onze bedrijven zijn actief in het hart van de Nederlandse agro- en foodindustrie. Een industrie die internationaal gezien een toppositie vervult. Wist u bijvoorbeeld dat Nederland wereldwijd de tweede exporteur is op het gebied van agro en food? En dat we de derde grootste exporteur zijn van machines voor de foodindustrie? 20% van het bruto binnenlands product wordt verdiend met agro en food. Bij de SLB GROUP hebben we een duidelijke missie: de vooruitstrevende wereldspelers in deze industrie nóg beter maken.

Over ons
Vernieuwende installaties en machines ontwikkelen en bouwen, met bestaande technologieën als vertrekpunt: dat is de kracht van de SLB GROUP. Onze opdrachtgevers zijn zowel machinebouwers als producenten. Bedrijven in kritische industrieën, die aan steeds hogere eisen moeten voldoen en alsmaar meer verantwoordelijkheden dragen. Samenwerking met de SLB GROUP maakt dat zij de complete ontwikkeling en bouw van installaties en machines kunnen overlaten aan experts. Wij realiseren third part equipment en verzorgen alles van engineering en productie tot en met assemblage en service. Het gaat om projecten met een omvang van maximaal 2,5 miljoen euro.


Familiebedrijf met een internationale scope
De SLB GROUP heeft drie dochterondernemingen: RVS NON FERRO, RIJKERS en SLB HIGHTECH. Zij werken als zelfstandige businessunits en maken daarbij gebruik van één gezamenlijke productie-, assemblage- en montage-unit. Bij al deze onderdelen zijn het de mensen die het verschil maken. Passie, vakkennis en opleiding zijn de pijlers onder ons bedrijf. We streven naar duurzame relaties, zowel met medewerkers als met opdrachtgevers. De SLB GROUP is een typisch familiebedrijf met een internationale scope.


Contactgegevens
Koperslagerstraat 4
5405 BS Uden
T: 0413-255000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000