< Terug naar alle leden

Van Zelst Aandrijftechniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Van Zelst Elektromotoren is opgericht in 1966. We zijn een echt familiebedrijf. Dat merkt u aan de manier waarop klantgerichtheid is doorgegeven van vader op zonen en aan alle medewerkers. Het is ons zogezegd met de paplepel ingegoten.

Voor u als klant zijn twee dingen het belangrijkst: dat wij ons betrokken voelen bij uw bedrijfsproces en dat wij beschikken over alle benodigde technische deskundigheid om problemen op te lossen en te voorkomen. Bedrijven willen uit kostenoverweging hun voorraden beperken en de productie zo strak mogelijk plannen. Veel van hen ontkomen niet aan just-in-time delivery. Een proces mag dus niet onderbroken worden door een kapotte aandrijving.

De mensen van Van Zelst staan met twee benen op de grond en weten dat u snel weer wilt kunnen draaien. Met kennis en klantgerichtheid willen wij de reparatie of het onderhoud daarom zo efficiënt mogelijk voor u uitvoeren. Daar staan onze goed-opgeleide medewerkers voor garant. Een probleem met een machineaandrijving is voor u immers al vervelend genoeg.

Wij voeren reparaties voor u uit en doen ook het onderhoud aan elektromotoren, reductoren, pompen, generatoren en ventilatoren. Ons werk omvat zowel mechanische als elektrische reparaties, zoals het repareren van assen en schilden, het herwikkelen van statoren en ankers en het uitvoeren van werkzaamheden op locatie.


Contactgegevens
Raadhuisstraat 14
5161 BH Sprang Capelle
T: 06-54201810
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1968
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -