< Terug naar alle leden

WVDB Adviseurs Accountants - Rosmalen Branche: Zakelijke dienstverlening, Belastingadvies

Bedrijfsomschrijving

In de afgelopen 70 jaar is WVDB, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. Wij zijn trots op onze relatie met vele familiebedrijven. De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit daardoor in de genen van onze organisatie.

WVDB adviseert u over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre werken onze professionals nauw samen aan geïntegreerde adviezen.

WVDB Adviseurs Accountants onderhoudt een strategische alliantie met
VDB Advocaten Notarissen een advocaten en notarissen kantoor met diverse specialismen onder één dak.

Omwille van beroepsregels twee gescheiden organisaties maar wel met één denkwijze en gezamenlijke aanpak. Op die manier wordt ingespeeld op de adviesbehoeftes die vaak meer dan één specialisatie betreffen.

Wij bieden een geïntegreerde aanpak voor al uw ondernemingsvraagstukken, waarbij wij snel schakelen met de overige dienstverleners van onze multidisciplinaire organisaties. Door onze multidisciplinaire manier van denken en werken, begrijpen wij als geen ander de toegevoegde waarde van een geïntegreerde praktijk voor de activiteiten van onze klanten.


Contactgegevens
Burgemeester Burgerslaan 42
5245 NH Rosmalen
T: 073-5287777
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -