< Terug naar alle leden

WSD-Groep Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

WSD is een mens-ontwikkelbedrijf. Gedreven vanuit onze passie, matchen en begeleiden wij mensen met arbeidsvermogen in en naar werk. Wij creëren en realiseren proactief – als ervaren (> 60 jaar) en grote regionale business partner – innovatieve en flexibele oplossingen. Zodat sociaal ondernemen ook voor u op een gemakkelijke manier gaat renderen.

Op dit moment ontwikkelen en bemiddelen wij ruim 2000 mensen in diverse functies en branches bij meer dan 700 opdrachtgevers binnen de driehoek Den Bosch – Tilburg – Eindhoven. WSD werkt in opdracht van 9 Brabantse gemeenten (Best, Boxtel, Meierijstad, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Sint-Michielsgestel, Son & Breugel en Vught).

Social return is het door de opdrachtgever stellen van (sociale) inkoopvoorwaarden aan de opdrachtnemer, met als doel werkgelegenheid te bevorderen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het Adviespunt Social Return ontzorgt partijen die social return toepassen (opdrachtgevers) of die een verplichting social return hebben (opdrachtnemers). U kunt bij het Adviespunt terecht voor deskundig advies over mogelijkheden van invulling, maatwerk, Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), sociaal ondernemerschap en MVO.


Contactgegevens
Schouwrooij 20
5280 AD Boxtel
T: 0411-650111
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1956
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -