< Terug naar alle leden

Talent Academy Group Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

De Talent Academy Group bestaat uit verschillende bedrijven met één doel: wij helpen mensen topprestaties neer te zetten. Niet gewoon goed, maar uitmuntend. Voor onderscheidend leiderschap en verbazingwekkende teamontwikkeling is bepaald gedrag nodig. Gedrag dat wij op verschillende manieren aanmoedigen en optimaliseren. TAG schept voorwaarden voor succes. Omdat iedereen het recht heeft zijn unieke talent te ontwikkelen.

Dat is geen softe boodschap, het is keihard werken. Samen gaan we de strijd aan. TAG werkt voor mensen en organisaties die het beste uit zichzelf willen halen. Ondernemers en teams, sporters en artiesten, die de wereld willen veroveren. Wij herkennen die ambitie, dus onze betrokkenheid is grenzeloos. Alles moet kloppen: fysiek, mentaal, sociaal. Dat kun je trainen. Wij noemen dat prestatiecoaching.

Dat doen we al dik 20 jaar, in de topsportwereld is TAG marktleider. Met onze labels bedienen we uiteenlopende organisaties. Hoe dan? Natuurlijk zijn er modellen en theorieën, maar we staan bekend om ons maatwerk en jarenlange ervaring in de absolute top. Verwacht van ons geen ingewikkelde trajecten, maar actie, hier en nu.

Wat wij doen, is uit liefde geboren. Zo werkt het bij ons. De drijfveer is liefde voor ons vak en de mensen die we helpen. Soms heeft die liefde de vorm van frustratie, over ‘eeuwig talent’ bijvoorbeeld. Of woede, over de soms ongelooflijke obstakels op de weg naar succes.

Daaruit is ook onze stichting Succes voor Succes ontstaan, een symbool van ons gedachtegoed. Veruit de meeste topsporters hebben extra support nodig. Wij creëren een team van succesvolle mensen uit andere branches rond de sporter. Dat kunnen een ondernemer, een artiest, een andere sporter en een coach zijn. Dat team komt een paar keer per jaar onbezoldigd bij elkaar om creatieve ideeën uit te wisselen. Samen hebben ze de absolute wil om goud te halen.


Contactgegevens
Marathonloop 1
5235 AA 's-Hertogenbosch
T: 06-42476956
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -