< Terug naar alle leden

Bemu plus Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Bemu Plus is al meer dan 40 jaar een betrouwbaar adres als facilitair totaalleverancier. Een assortiment van meer dan 40.000 artikelen waarvan het merendeel binnen 24 uur uit voorraad leverbaar is. Van reinigingsmiddelen en borstelwerk tot papier, plastics en machines.
Wij leveren op maat gesneden oplossingen aan o.a. gezondheidszorg, overheid, scholen en industrie. Ons enthousiaste team van gespecialiseerde medewerkers denkt in klantgerichte oplossingen waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een voorwaarde is.

Oplossingen
Bemu Plus denkt graag met u mee:

Ontzorgen door uitbesteden:

Bij veel bedrijven en instellingen worden de facilitaire goederen als bijzaak voor de bedrijfsvoering gezien. Hierdoor kost het vaak meer moeite om het inkoop- en afleverproces beheersbaar te houden. Bemu Plus heeft een gebruiksvriendelijk bestelproces ontworpen met diverse duidelijke beheersfactoren. Via een persoonlijke inlogcode, kunt u het bestelproces met managementgegevens uitvoeren en/of monitoren. Daarnaast kunnen we de goederen tot in de werkkast afleveren, doordat we met een eigen logistiek team de goederen bezorgen.

Efficiënt werken:

Factuurcontrole, kosten boeken, budgetbewaking, allemaal factoren waar veel bedrijven dagelijks veel energie in steken. Bemu Plus biedt u de mogelijkheid om voor uw verschillende afdelingen een bestelpagina te openen met een vast budget en eventuele fiattering door een leidinggevende. Daarnaast leveren we 1 digitale factuur voor de totaal geleverde goederen. In plaats van het persoonlijk inboeken van vele facturen voor uw facilitaire leveringen, wordt 1 factuur digitaal door uw systeem via Bemu Plus ontvangen. Uw systeem controleert hierbij de afgesproken inkoopprijzen en de geleverde goederen worden daarna direct naar de juiste kostenplaats geschreven. Zeker bij ondernemingen waar veel afdelingen of verschillende winkels haar facilitaire artikelen geleverd krijgen, kan dit tienduizenden euro’s op jaarbasis besparen.

Voorraad:

Servetten met bedrijfslogo, veiligheidsmiddelen of andere specifieke producten, u wilt niet graag zonder voldoende voorraad zijn. Bemu Plus biedt u de mogelijkheid om in ons magazijn een veiligheidsvoorraad aan te houden. Hierdoor garanderen we u een hoge leveringsbetrouwbaarheid en kunt u zich zorgeloos bezig houden met uw core business.

Veiligheid:

Bij het gebruik van (schoonmaak)middelen is het verplicht veiligheidsbladen voor handen te hebben. Dit om in geval van calamiteiten direct de juiste maatregelen te kunnen treffen. Omdat vaak op diverse locaties gebruik gemaakt wordt van de middelen, is het een grote klus om overal de laatste versie van de bladen te hebben. Via onze Webshop kunt u overal waar een internetverbinding is, kosteloos de meest recente veiligheidsbladen downloaden. Dit kan U in noodsituaties veel ellende besparen.


Contactgegevens
Industrieweg 51
5145 PD Waalwijk
T: 0416-348668
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -