< Terug naar alle leden

GIFAS ELECTRIC GmbH Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

GIFAS ELECTRIC ontwikkelt, produceert en distribueert elektrische oplossingen zoals stroomverdelers en technische verlichting voor gebruik onder veeleisende thermische, fysische en chemische omstandigheden.

Een consistent kwaliteitsbeleid is een elementair onderdeel van de bedrijfsstrategie van GIFAS. De verwevenheid en constante communicatie binnen de GIFAS Group leidt tot nieuwe productinnovaties waarvan onze klanten in heel Europa profiteren.

De naam GIFAS staat voor het hoogste kwaliteitsniveau. Om dit op lange termijn te kunnen garanderen, zijn wij als bedrijf gestructureerd en gecertificeerd volgens de DIN EN ISO 9001: 2015 norm. Tegelijkertijd hebben we een milieumanagementsysteem ingevoerd en zijn we gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2009. Wij garanderen u met zekerheid betrouwbare producten!

GIFAS implementeert uw vereisten en behoeften, van planning en advies, via ontwikkeling en constructie tot documentatie en projectplanning. Daarbij richten we ons zowel op klanttevredenheid als op de veiligheid en conformiteit van onze producten met de bestaande regelgeving.

Als het gaat om elektrotechnische producten die ook onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden hun functie betrouwbaar vervullen, is GIFAS sinds 1957 de juiste partner voor industrie, handel, handwerk, architecten en de bouwsector.


Contactgegevens
Borsigstrasse 9
41469 NW Neuss
T: +49 2137 105-0
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1957
Vestigingen: -
Jaaromzet: -


GIFAS corporate video