< Terug naar alle leden

Wasserij Stomerij Zuid Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Wasserij Stomerij Zuid is in Den Bosch al jaren een begrip. De wasserij / stomerij, gevestigd in de Zuiderpassage, heeft jarenlange ervaring met alle soorten wasgoed. Zowel bedrijfsmatig als particulier voor vriendelijke prijzen. Van het stomen van uw trouwjurk tot het reinigen van uw dekbed of het wassen van de gordijnen doen wij met de grootst mogelijke zorg.

Dé kwalitatieve wasserij voor uw bedrijfskleding, maar ook het wassen van horecalinnen kunt u vol vertrouwen aan ons overlaten.

Voor een goede service zetten we net dat ene stapje verder. Heeft u problemen met wassen, stomen of reinigen van uw linnengoed? Neem contact op. We bespreken uw wensen en zoeken naar een passende oplossing.

Kunt u of wilt u niet sjouwen met uw was? Maak gebruik van onze haal-en-breng service. En heeft u net wat meer hulp nodig? Maak het bespreekbaar, wij helpen u waar mogelijk.

Onze missie
’s-Hertogenbosch 2020,

Toen een wassalon, waarin de huisvrouwen zelf hun was deden. Nu een veelzijdige wasserij en stomerij met de jarenlange ervaring op elk gebied van textielreiniging. U kunt vertrouwen op brandschone was als eindresultaat. Nog steeds zijn er huishoudens die dankbaar gebruik maken van de faciliteiten die Wasserij Stomerij Zuid. Maar inmiddels hebben bedrijven hun weg gevonden naar de wasserij van Den Bosch.

Ons team staat elke dag weer voor u klaar om uw materialen, wat dan ook, weer smetteloos bij u terug te bezorgen.

Hoe het begon
’s-Hertogenbosch, 1961

De huisvrouw heeft het er maar druk mee. Iedere maandag wachtte de zwaarste taak van het huishouden: de wekelijkse was. Het was schrobben geblazen op de hardnekkigste vlekken en vervolgens moest het zware natte wasgoed door de mangel gehaald worden. Begin jaren 60 vond er op huishoudelijk niveau een stille revolutie plaats. Modern huishoudelijk apparatuur moest het leven van een huisvrouw een stukje comfortabeler maken. Toch werd de wasmachine niet meteen omarmd. Een log apparaat, duur in aanschaf, daar hadden de mensen geen ruimte en geen geld voor. Maar wat moest de moderne moeder dan? De nieuwe huisvesting, de flat, liet geen ruimte voor de te drogen was.

De gloednieuwe wassalon op de Zuiderpassage had het antwoord. Een ruimte vol met wasmachines en een automaat met muntjes en zeep. Men gooide wat geld in de automaat en daar kwam een muntje en wat zeep voor in de plaats. De was gebeurde automatisch! En eenmaal door de mangel gehaald kon deze was weer strak gevouwen de kast in.

Unieke service
Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons voorop, daarom gaan we net een stapje verder. Wij worden blij van kraakhelder wasgoed, maar helemaal van blije klanten. Kunt u of wilt u niet sjouwen met uw was? Maak gebruik van onze haal-en-breng service. Op afspraak halen wij uw wasgoed bij u op en brengen wij deze weer brandschoon bij u terug. En heeft u net wat meer hulp nodig? Maak het bespreekbaar, wij helpen u waar mogelijk.

Graag zelfs! Want een goede service daar gaan we voor!.


Contactgegevens
Vondelstraat 16 16
5216 HJ 's Hertogenbosch
T: 073-6133562
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1961
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -