< Terug naar alle leden

Zodoende Branche: ICT & Telecommunicatie, Internetbureau

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige klanten willen jou als expert!
Til de ambacht van jouw online marketing naar een nieuw niveau. Laat je netwerk relevant groeien, creëer echt meerwaarde met waardevolle content. Leg nieuwe zakelijke connecties met onze Account Based Marketing strategie voor jouw organisatie.

Een netwerk dat werkt
Stem je marketing af op high-value accounts. Wij bouwen aan jouw netwerk, zichtbaarheid en autoriteit binnen de voor jou waardevolle en specifieke doelgroepen die voor de groei zorgen van jouw organisatie. Gerichte, stijgende zichtbaarheid. Een netwerk dat voor je werkt met een slimme marketing aanpak.

Onderscheiden, niet te bescheiden.
Waarde toevoegen doe je enkel en alleen door jezelf te onderscheiden. Met zorgvuldig ontwikkelde content positioneer je jouw organisatie als expert binnen de markt. Schiet met scherp en laat de hagel aan anderen over. Zo bereik je de voor jou belangrijke doelgroepen. Specifiek en getarget, via socials en andere online kanalen. Dat is effectief en efficiënt: dat is Account Based Marketing.

Zovoort, Zodoende.
Voortvarend voorwaarts! Je bereik stijgt door te meten en te optimaliseren. Samen richten we de pijlen op jouw droomdoelgroep met kwalitatieve content, gerichte campagnes en connectieverzoeken via social platformen. Je boodschap wordt steeds sterker door continue monitoring en optimalisering en op die manier bereik je een uitgebreide groep relevante professionals. Zodoende bouwen we voort aan waardevolle zichtbaarheid van jouw organisatie!

Accountbased marketing
Vind jouw ideale klanten

ABM Strategie
De complete aanpak. Verbind met interessante connecties, laat je autoriteit zien en boost je organisatie.

Social Selling
We vinden jouw droomklanten of doelgroep en halen ze binnen in je netwerk.

Social Content
Door de creatie van waardevolle en high-end content val je op en wordt je gezien als expert.

Social Advertising
Doelbewust bereiken we jouw doelgroep met jouw boodschap. Een gerichte boost.


Contactgegevens
St Josephstraat 135
5017GG Tilburg
T: 0132084165
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -