< Terug naar alle leden

Nellen Schoonmaakdiensten Branche: Facilitaire dienstverlening, Schoonmaakbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Het is alweer ruim 30 jaar geleden dat glazenwasser Peter Nellen naast het werk voor zijn toenmalige werkgever als zelfstandig ondernemer aan de slag ging. Na 12 jaar trouw dienstverband begon hij samen met zijn vrouw en daarna snel met enkele medewerkers zijn eigen schoonmaakbedrijf. Direct wist hij zich te onderscheiden op diverse specialismen in de schoonmaakbranche. Naast het wassen van de ramen nam hij ook het dagelijkse schoonmaakonderhoud en specialistisch vloeronderhoud op zich.


Nu, 30 jaar later, staan wij bekend als een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zorgt voor schone gebouwen van zowel de binnen- als de buitenzijde voor particulier, bedrijf of instelling. Regulier schoonmaakonderhoud is van groot belang voor zowel het gebouw als de gebruiker daarvan. Daarnaast heeft het gebouw structureel gepast onderhoud nodig om te zorgen dat er geen onnodige gebruikersschade aan het gebouw ontstaat.


Nellen Schoonmaakdiensten maakt gebruik van gekeurde gebruiksmaterialen en gebruiksvriendelijke schoonmaakproducten. Tevens zijn wij aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) en geregistreerd bij de Raad voor Arbeidsverhoudingen- en Glazenwassersbranche (RAS). Ook zijn we in het bezit van het VCA* en ISO 9001:2008 certificaat.

Het motto van Nellen Schoonmaakdiensten is dat een gebruiker zijn werk kan uitvoeren in een frisse en hygiënische omgeving in een keurig onderhouden pand. Samen met onze ruim 120 medewerkers tellende organisatie bewijzen wij dagelijks weer dat het totale schoonmaakonderhoud bij ons in goede handen is.


Bent u benieuwd naar onze VISIE? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!


Contactgegevens
Rijksweg 67
5391LJ Nuland
T: 0735342600
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -