< Terug naar alle leden

Cachet International Branche: Lifestyle en retail, Beauty

Bedrijfsomschrijving

Cachet Models is al sinds 1989 wereldwijd actief als modellenbureau.
Vanuit ons kantoor op Strijp-S in Eindhoven boeken we niet alleen modellen van alle leeftijden (van baby tot grootouders), maar ook acteurs, actrices en figuranten. Zowel voor fotoshoots als voor film- en video-opnamen hebben wij de juiste modellen. Cachet denkt mee, zoekt of scout het juiste model en binnen 24 uur heb je ons voorstel.

Fashions
Onze Fashions hebben ruime internationale ervaring. Ze hebben voor grote merken gewerkt, zoals Dolce and Gabanna, Dior en Tommy Hilfiger. Deze topmodellen tillen campagnes naar een hoger niveau.

Specials
Ben je op zoek naar een model van 25+ met een juiste modellook en veel ervaring? Kies dan een van onze Specials. De Special modellen zijn breed inzetbaar en hebben een uitgebreid portfolio.

New Faces
De nieuwe generatie talenten van Cachet Models zijn de New Faces. We hebben New Faces in de leeftijd van 14 tot 22 jaar, allemaal met de juiste lengte en maten. Dit zijn onze jonge modellen die wij opleiden tot internationale topmodellen.

Streetcast
Op zoek naar een alledaags type? Een model met wie een gemiddelde Nederlander zich goed kan identificeren? Kijk dan bij onze Streetcast Division.

Kids
Deugnieten die wel durven; baby's, kleuters en tieners vind je ook bij Cachet. Modellen tussen de 0 en 14 jaar oud zijn te vinden in onze Kids Division. Ben je op zoek naar een gezin? Laat het ons weten; die hebben we namelijk ook in ons bestand.

Wat maakt Cachet uniek?
- Een bestand van baby tot opa en oma
Wat ons bureau zo uniek maakt, is ons ruime modellenbestand. Bij ons staan modellen ingeschreven in alle leeftijden, types, nationaliteiten en maten. We hebben modellen die het straatbeeld vertegenwoordigen, maar ook zéér ervaren modellen die geboekt worden voor commerciële of High Fashion opdrachten.

- Extra diensten
Behalve over een ruim modellenbestand, beschikt Cachet Models over een professioneel netwerk van getalenteerde visagisten, stylisten en eventplanners. We kunnen terecht op talloze locaties die de productie compleet maken. Cachet denkt mee en voert uit, dat wat uw productie nodig heeft!

- Cachet Academy
Onze Cachet Academy biedt onze New Faces in een traject van 10 maanden een effectief trainingsprogramma aan waarbij de modellen alles leren over het vak. Denk hierbij aan trainingen in poseren, voeding, sport en catwalk. Als afsluiting gaan de modellen naar Milaan om zich voor te stellen bij internationale modellenbureaus. De Academy draagt bij aan de internationale carrière van het model.

Binnen 24 uur heeft onze klant de offerte en het modelvoorstel, dat is onze manier van werken.


Contactgegevens
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
T: 0402116900
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -