< Terug naar alle leden

Angro Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

Angro is een succesvol familiebedrijf opgericht in 1995. We zijn een ontwikkelend en producerend handelsbedrijf die retailers helpt door het ontwikkelen, produceren en vermarkten van een eigen collectie beenmode en accessoires. Vanuit het Brabantse Schijndel bieden we een brede collectie die haar weg vindt naar consumenten in meerdere landen binnen Europa. We sturen een selectief netwerk van producenten aan en importeren deze producten. We leveren tailor-made producten en collecties onder eigen merk en private label aan uiteenlopende klanten zoals individuele retailers, grootwinkelbedrijven, ketens en webshops.

> 200 SUCCESVOLLE PARTNERSHIPS We werken samen met meer dan 200 gerenommeerde retailers en webshops in meerdere landen binnen Europa.

SOCIAL RESPONSIBILITY
Angro hecht veel waarde aan een verantwoorde productie en sociale rechtvaardigheid. Onze MVO inspanningen krijgen niet alleen vorm in onze wijze van produceren, maar in onze gehele logistieke keten. Iedere dag doen we ons best om nog duurzamer te werken en onze footprint verder te verlagen.

We hechten veel waarde aan een gezonde en verantwoorde productie. Als lid van de BSCI | Amfori committeren wij ons aan de plicht onze leveranciers te controleren op sociaal verantwoord ondernemen beginnende bij de 10 basisprincipes voor een veilige en verantwoorde werkomgeving. Daarnaast produceren we zo veel mogelijk Oeko-tex® gecertificeerd en voorkomen we giftige stoffen in onze eindproducten en benodigde grondstoffen. We proberen steeds meer van onze producten van verantwoorde grondstoffen te maken zoals ons bio katoen assortiment. We gebruiken steeds vaker BCI katoen en zetten stappen naar hergebruik van grondstoffen.

Vanaf 2019 werken we in ons hoofdkantoor en onze magazijnen 100% energieneutraal. We hebben 1.500 zonnepanelen, gebruiken uitsluitend LED-verlichting en ons pand wordt verwarmd met warmtepompen. Uiteraard rijdt het management grotendeels elektrisch. Het afval uit onze goederenstromen wordt zorgvuldig gescheiden en los aangeboden voor recycling. Onze transportverpakkingen zijn voor 95% gemaakt van gerecycled papier en we proberen zo min mogelijk plastic te gebruiken.

Alle Angro producten voldoen aan de juiste richtlijnen en kenmerken waarop we strak toezien op kwaliteit en normeringen.

ONZE GESCHIEDENIS
Angro is een Brabants familiebedrijf opgericht in 1992 onder de naam ‘t Sokje. Oprichter Huub van Vught startte zijn bedrijf aan huis. In 1995 werd de naam Angro gelanceerd. Angro is sinds die dag uitgegroeid tot een dynamische internationale speler op het gebied van beenmode en mode accessoires.


Contactgegevens
Edisonweg 1 C
5482TJ Schijndel
T: 0735478865
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -