< Terug naar alle leden

Jules Goossens Bliksembeveiliging Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Onze visie
Duurzaam veilig tegen elektrische verschijnselen
Bliksem is een veel voorkomend elektrisch verschijnsel dat schade kan veroorzaken. Andere potentieel schadelijke elektrische verschijnselen zijn gas- of stofexplosies, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en elektrostatische ontladingen (ESD).

Onze visie is dat wij als team Jules Goossens in onze omgeving willen bijdragen aan continuïteit, veiligheid en rust. Daarom bieden wij onze klanten duurzame oplossingen tegen schadelijke elektrische verschijnselen. Duurzaamheid is niet alleen van toepassing op de gekozen oplossing en materialen, maar zeker ook op de veilige en duurzame wijze van uitvoering van onze werkzaamheden.

Oplossingen bestaan enerzijds uit installaties ter voorkoming van het elektrische verschijnsel, bijvoorbeeld ESD, of anderzijds ter voorkoming van schade, bijvoorbeeld bij bliksem. Soms is onderzoek en advisering omtrent de inrichting van een bedrijfsproces of situatie voldoende en is een beschermende installatie niet nodig. Om beschermende installaties feilloos te laten functioneren is optimale instandhouding in de vorm van periodieke inspectie, onderhoud en beheer een must.

Onze dienstverlening komt bij uitstek tot zijn recht in industrie, data-/telecommunicatie, infrastructuur en (centrale) voorzieningen.

Industrie & Productie


Jules Goossens is in Nederland en België een begrip als het gaat om aarding, bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en NEN3140-inspecties. Wij zijn topspecialist in het voorkomen van schade door elektrische verschijnselen en richten onze dienstverlening onder meer op het segment Industrie & Productie.

Voor bedrijven en organisaties in het marktsegment Industrie & Productie beschikt Jules Goossens over de volgende specialismen:
• bliksembeveiliging
• overspanningsbeveiliging
• aarding
• potentiaalvereffening
• explosieveiligheid / ATEX
• EMC-aarding
• risico analyse NEN-EN-IEC 62305-2
• NEN3140 / NEN1010 inspecties

Hoe veilig wij werken
Jules Goossens Bliksembeveiliging BV is een VCA** gecertificeerde onderneming. VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) is een controlesysteem om het veilig werken te stimuleren. Deze methodiek werkt alleen als het wordt gedragen door de organisatie en volledig is geïmplementeerd in alle lagen van het bedrijf. Jules Goossens Bliksembeveiliging heeft het certificaat nu ruim 15 jaar. Het certificaat vormt een werk- en denkwijze die tot veilig denken en werken leidt .

Alle medewerkers die voor of namens het bedrijf werkzaamheden verrichten zijn in het bezit van het certificaat basisveiligheid en/of VOL-VCA. De veiligheidskennis wordt op peil gehouden door opfristrainingen en zogenaamde toolbox-meetings.


Contactgegevens
Rietveldenweg 10 K
5222 AR 's-Hertogenbosch
T: 0416762620
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1904
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -