< Terug naar alle leden

Rubi Benelux Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Producten
Handmatig snijden
In 1951 vond RUBI de eerste tegelsnijder uit voor het snijden van mozaïek. Vanaf toen, dat is ondertussen 65 jaar geleden, heeft RUBI een leidende en vernieuwende rol op het gebied van het fabriceren van tegelsnijders.

Elektrisch zagen
RUBI biedt de professional een ruim aanbod aan elektrische tegelzaagmachines. Naast de diverse zaagmachines en accessoires, hebben wij ook een volledig assortiment diamantzaagbladen voor zowel nat als droog zagen.

Diamantzaagbladen
Het assortiment van de RUBI diamantzaagbladen is constant in ontwikkeling en professionals over de hele wereld hebben vertrouwen in ons en waarderen onze producten.
RUBI is voortdurend in contact met de markt en met de meest toonaangevende tegelfabrikanten om uit de eerste hand op de hoogte te blijven van de veranderende behoeftes van de professionals. Door onze kennis en de samenwerking met gebruikers over de hele wereld kunnen wij ons assortiment aan diamantzaagbladen verder ontwikkelen, vernieuwen en door middel van de laatste technologische ontwikkelingen het ontwerp en de fabricage ervan verbeteren.

SLAB SYSTEEM. Snijden, zagen en handling van grootformaat.
Ontdek de reeks gereedschappen van het SLAB SYSTEEM die speciaal ontworpen zijn voor het snijden, zagen, verwerken en vervoeren van grootformaat tegels.
Keramische platen komen steeds vaker voor en daarom biedt RUBI de tegelzetter een selectie van gereedschappen aan die speciaal ontworpen zijn om om te gaan met de bijzonderheden van deze zeer speciale materialen.

Boren
In de loop van de jaren zijn keramische tegels steeds groter en harder geworden. RUBI biedt daarvoor het meest complete assortiment aan gereedschappen voor het boren van alle soorten keramische tegels, natuursteen en andere coating materialen.

Schuren en polijsten
RUBI heeft verschillende diamantschijven voor het nat en droog schuren en polijsten van beton, marmer, graniet en andere natuurstenen. Oppervlakkige beschadigingen kunnen hiermee snel verwijderd worden.

Mixen
Het vermogen, het toerental, de garde en de ergonomie; RUBI heeft aan alles gedacht bij de ontwikkeling van de RUBIMIX mixers. Ons assortiment mixers kan voor ieder type werk gebruikt worden en voor iedere specialisme in de bouw.

Gereedschappen en benodigdheden voor tegelzetters
Door ons werk, de samenwerking tussen alle afdelingen en de grote loyaliteit van onze klanten die verspreid zijn over de hele wereld, zijn we ons bewust van de eisen en de specifieke behoeften van iedere markt.

Rubberen en kunststof producten
RUBI heeft een vernieuwd assortiment aan rubberen en kunststof producten voor de bouw die rekening houdt met de gewoontes en gebruiken van de professionals en de tegelzetters. RUBI-KANGURO, het assortiment aan rubberen en kunststof producten voor de bouw, biedt professionele veelzijdigheid en een ongeëvenaarde kwaliteit waarmee aan elke taak of activiteit door middel van een breed scala aan mogelijkheden gewerkt kan worden.

Veiligheidsbescherming
Voor RUBI staat de veiligheid van de tegelzetter voorop. Daarom hebben we onze eigen uitgebreide lijn met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die speciaal ontworpen is voor het zetten van keramische tegels.

Schoonmaak, bescherming en onderhoud
Het assortiment RUBI-reinigings-, beschermings- en onderhoudsproducten garandeert een hoog serviceniveau en biedt de gebruiker een globale oplossing, aangezien het producten heeft voor alle mogelijke behandelingsfasen; reinigingsmiddelen, beschermers, waxingproducten en andere reinigings- en afwerkingsproducten. Naast het benodigde gereedschap voor de juiste toepassing, zoals talkpoeder, sponzen, reinigingsbakken, schoonmaakmiddelen en polijstmiddelen.

Gereedschappen en benodigheden voor schoonmaak en afwerking
Voeg- en schoonmaakwerkzaamheden zijn het belangrijkst bij de afwerking van tegelzetwerk. RUBI beschikt over alles wat nodig is om aan de behoeftes van de professional te voldoen als de tegels eenmaal geplaatst zijn.

Palbox en displays
RUBI beschikt over verschillende palboxen en displays om aan de behoeftes van onze dealers te voldoen en om de verkooppunten te helpen bij het verbeteren en het demonstreren van de producten. RUBI beschikt niet alleen over alle middelen om het werk van de professionele tegelzetter te verbeteren, maar ook over de middelen om het product goed weg te zetten.

Accessoires
Met het brede assortiment aan accessoires kunnen prestaties verbeterd worden en beschikken RUBI teams over nieuwe mogelijkheden voor meer veelzijdigheid en kwaliteit in hun werk. Door uitgebreide studie kunnen wij de professionele tegelzetter voorzien van een ruim assortiment aan accessoires, om zowel het werk voor de eindgebruiker te vergemakkelijken als om het te perfectioneren en het aan te passen aan de nieuwe behoeftes voor het verkrijgen van de beste resultaten op het gebied van kwaliteit en nauwkeurigheid.


Contactgegevens
Wiedehek 70
4824 AS Breda
T: 0765729200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: -
Jaaromzet: -