< Terug naar alle leden

Van de Zande Makelaardij Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

Van de Zande Makelaardij verkoopt al meer dan 65 jaar onroerend goed in de Langstraat. De regio de Langstraat bestaat uit de gemeentes Waalwijk, Loon op Zand en Heusden met allen bijbehorende plaatsen. Al onze medewerkers wonen zelf met plezier in de Langstraat en bezorgen u graag hetzelfde thuis gevoel.

Wij zijn specialisten op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsonroerend goed en taxaties. Daarnaast hebben we door de jaren heen een breed netwerk opgebouwd in de omgeving en staan we direct in contact met iedereen die iets wil gaan verkopen of kopen. Dit zorgt ervoor dat wij koper en verkoper snel bij elkaar kunnen brengen met een succesvolle transactie als gevolg. Of je nu als starter de woningmarkt betreedt, doorstroomt op de huizenmarkt of op zoek bent naar een geschikt pand voor jouw onderneming; Van de Zande Makelaardij kan je bij het complete traject begeleiden. Naast onze jarenlange ervaring, vormt het lidmaatschap van de NVM een uitstekende basis voor een uitstekende dienstverlening.

Binnen Van de Zande Makelaardij werken gedreven en enthousiaste medewerkers. Allen hebben een gedegen opleiding en jarenlange ervaring in de makelaardij, wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de taxatie, aankoop, verkoop of verhuur van uw woning of bedrijfsobject.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, heeft u interesse in een gratis waardebepaling, bent u zakelijk opzoek naar een bedrijfspand of wilt u uw bedrijfspand verkopen/ verhuren? Belt u dan gerust met een van onze kantoren voor een vrijblijvend gesprek.
Wij geloven dat iedere klant een eigen individuele benadering vereist. Van de Zande Makelaardij is lokaal en actief betrokken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een deskundig en persoonlijk advies. Onze makelaars en taxateurs houden je op de hoogte tijdens het gehele traject.

Ook wij houden ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM met betrekking op het coronavirus. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen!


Contactgegevens
Grotestraat 344
5142CD Waalwijk
T: 0416333059
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1955
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -