< Terug naar alle leden

LINAK Actuator-Systems Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

LINAK® produceert elektrische lineaire actuatoroplossingen om een soepele beweging te creëren in een breed scala aan toepassingen.
Van gezondheidszorg tot landbouw, comfortmeubels, kantoormeubilair, of industriële automatisering – het aantal mogelijkheden is eindeloos.

Kwaliteit betekent meer dan sublieme producten
Bij LINAK is ‘Kwaliteit’ nauw gekoppeld aan onze klantgerichtheid. Bij alle raakpunten die klanten met ons hebben moeten wij een excellente kwaliteit demonstreren.

Kwaliteit staat altijd voorop – Bij de manier waarop wij klanten, leveranciers en nieuwe collega’s ontmoeten, bij de manier waarop wij innoveren en bij de manier waarop wij producten ontwikkelen en fabriceren.

Wij doen dit door te investeren in de beste technologie, de beste mensen in te huren, en hen te trainen om u de beste ervaring te geven. Wij testen onze producten onophoudelijk en geven alleen goedkeuring aan onze processen als deze voldoen aan de hoogste standaards in de branche.

Innovatie betekent dat geweldige ideeën worden gerealiseerd
LINAK is ontstaan vanuit een innovatief idee – de elektrische actuator – en hieruit zijn in de afgelopen decennia talloze nieuwe innovatieve producten en complete systemen voortgekomen.

Onze gehele organisatie is gebouwd vanuit de gedachte om nieuwe ideeën om te zetten in innovatieve producten. De cultuur bij LINAK stelt iedereen in staat om nieuwe ideeën te presenteren, trends te volgen en behoeften in de markt te identificeren.

Met ervaren en uiterst deskundige engineers overal ter wereld beschikken wij over het beste fundament om betekenisvolle oplossingen en waardeverhogende producten voor onze klanten te creëren.

Dit is wat nodig is om het leven van consumenten en eindgebruikers overal ter wereld daadwerkelijk te verbeteren.

Elke individuele werknemer bij LINAK weet dit en wij delen allemaal de verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijk gedrag wekt vertrouwen
Verantwoordelijk handelen is de hoeksteen van onze manier van zakendoen. Het vertrouwen van onze klanten betekent alles voor ons en wij zijn er trots op om wereldwijd te worden erkend als een vertrouwenwekkende partner. Wij staan voor wat wij doen!

Het doet er voor ons toe hoe wij onze producten innoveren, fabriceren, verkopen en distribueren. En dat geldt ook voor de manier waarop wij aan onze klanten service, kennis en after-sales support bieden.

Elke twee jaar vragen wij aan al onze werknemers welk cijfer zij geven aan de manier waarop wij werken. Alle antwoorden zijn anoniem. Wij gebruiken de feedback van onze werknemers om onze activiteiten te verbeteren en de goede relaties met klanten en werknemers op peil te houden.

Passend gedrag betekent zorg voor milieu, voor de natuur en voor de omgeving waarin mensen werken en leven.

Wij ondersteunen u lokaal – bij elke stap die u neemt
Wij streven ernaar dicht in de buurt van onze klanten te zijn. Onze organisatie biedt ondersteuning via meer dan 30 verkoopkantoren overal ter wereld. ‘Dicht bij u in de buurt’ betekent echter veel meer voor ons dan alleen maar een fysieke aanwezigheid of een adres in uw land.

Wij hechten veel belang aan goede relaties met onze klanten, gekenmerkt door een persoonlijke en professionele benadering. Een wereldwijde benadering houdt voor ons in dat wij uw cultuur willen begrijpen en in staat moeten zijn uw taal te spreken. Met lokale kennis en inzicht in de markt willen wij een grondig inzicht krijgen in elke markt die wij bedienen.

Hiervoor hebben wij mensen nodig. Bekwame mensen! Accountmanagers, technische ondersteuning en toegewijde serviceprofessionals staan overal ter wereld altijd klaar om u te helpen en u te begeleiden bij het vinden van de best mogelijke oplossing voor uw toepassing. En wanneer uw producten op de markt komen, blijft ons team u en uw klanten ondersteunen om ervoor te zorgen dat u over de beste tools beschikt om succes te boeken.

U vindt onze producten misschien nu al erg goed; maar wij zijn niet bang om te zeggen: ‘onze mensen zijn zelfs nog beter’.


Contactgegevens
Nikkelstraat 39
4823 AE Breda
T: 0765424440
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1907
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -