< Terug naar alle leden

Mayke Brouwers interieur en vormgeving (1) Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Mayke heeft tijdens haar loopbaan als ontwerpster een uitgebreid netwerk opgebouwd in Tilburg en omgeving. Ze regelt zo het hele proces voor je: contact met leveranciers en aannemers, maar ook het aanvragen van vergunningen en andere technische aspecten neemt ze uit handen.

Samen met klanten heeft ze al een groot scala aan gebouwen onder handen mogen nemen. Van jaren '30 woningen tot moderne kantoren. Het moderne wordt niet tot in het uiterste minimum doorgevoerd. Graag combineert ze klassieke elementen in een moderne omgeving. Herinneringen plaatsen in een omgeving die niet afleidt maar aanvult.

Projecten verlopen zoveel mogelijk volgens een vast patroon. Dit schept helderheid en werkt het fijnst. Een strak schema hoeft uiteraard een prettige, ontspannen samenwerking niet in de weg te staan. Er is altijd ruimte om ideeën aan te passen of te heroverwegen. Inspiratie komt soms op de vreemdste momenten aan je deur kloppen, dat begrijpt Mayke maar al te goed.
Na een vrijblijvend eerste gesprek inventariseert Mayke je wensen en maakt ze een schets. Op basis daarvan stelt ze samen met jou een plan van eisen op en kunnen er concrete afspraken worden gemaakt.Zo gaat het proces in zijn werk:

Eerste gesprek
Schetsontwerp
Voorlopig ontwerp en vaststelling programma van eisen
Prijs- en contractvorming
Definitief ontwerp
Bouwvoorbereiding
Uitvoering en oplevering

Het eigen interieur van de ontwerpster

Over smaak valt niet te twisten, maar wel te praten. Mayke leidt je graag rond in haar loft in Tilburg. Door simpelweg van gedachten te wisselen over wat je wel en niet mooi vindt, krijgt zij al een idee van de ruimte die jij voor ogen hebt.

Huis vernieuwen?
Mayke heeft een visie bij elke ruimte die zij gaat inrichten. In haar creatieve proces combineert ze verschillende stijlen en stukken. Zo komt ze tot een passend geheel dat aansluit bij jouw ideeën. Mayke koppelt moderne elementen aan klassieke items en maakt zo een uniek ontwerp. Zij geeft woonhuizen uit de jaren dertig een eigentijdse look, maar transformeert ook een modern kantoor. Specifieke wensen op het gebied van inrichting? Dankzij haar zakelijke netwerk vindt Mayke alles voor je: van vintage en antiek tot design. Met liefde voor ambacht en een grote dosis praktische kennis is zij de juiste persoon voor een totale metamorfose van elke ruimte.

Sprekend en functioneel design in Tilburg
You're home is your castle, maar waar je werkt of na werk ontspant is ook super belangrijk. Het is een plek waar zaken centraal staan, maar ook gezelligheid een grote rol speelt. Mayke kan elk kantoor een persoonlijk tintje geven, en iedere horeca gelegenheid omtoveren tot uw ruimte.

Functionele kantoorvormgeving

Maykes ideeën voor inrichting worden niet alleen ingegeven door de ruimte zelf, maar ook door de omgeving en de functie die de ruimte inneemt. Zo adviseert ze je over de materialen, kleuren en items die passen bij jouw wensen. Zij heeft een unieke kijk op elk vertrek - of het nu gaat om een hotel, bedrijfskantine, praktijk of een clubhuis. Mayke levert maatwerk en ontwerpt een ruimte in overleg met opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast regelt ze bij een verbouwing het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Maar ook de kleinere projecten benadert Mayke met creatief enthousiasme: de (re)styling van elke bedrijfsruimte is voor haar een uitdaging.


Contactgegevens
Kasteel Nijenrodestraat 82
5037 TH Tilburg
T: 0622525611
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -