< Terug naar alle leden

Up Analytics Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Up Analytics biedt Marketing Consultancy aan

Up Analytics is een digitale organisatie die zich focust op het ondersteunen van marketing teams binnen bedrijven. We ondersteunen cliënten wereldwijd met digitale kennis, processen en een groot netwerk van betrouwbare specialisten. We richten erop om jou en jouw team te helpen om beter te worden in wat je doet.

Onze specialiteit is werken met prestatie gedreven bedrijven. We hebben de voorkeur om samen te werken met het marketing team en de partners van een bedrijf om structurele verbeteringen voor marketing tools, digitale strategieën en processen te implementeren. Onze cliënten hebben een toegenomen winst ervaren van het optimaliseren van huidige of het implementeren van nieuwe digitale strategieën

Expertise van Up Analytics
Onze expertise ligt op alle Google platforms, op de Google Marketing Platforms en de Google Ads kant van het spectrum. We hebben ook oplossingen voor Apple, Bing, TripAdvisor, Here, lokale sociale pagina's op Instagram en Facebook en de meeste andere relevante netwerken. We hebben veel ervaring met het werken met Google Analytics.

Hoe is Up Analytics gestart?
Up Analytics is opgestart door Michel die als een metingspecialist werkte bij Google Londen. Michel loste consumentenproblemen op waar het Google team geen oplossing voor kon vonden. Hij werkte aan het onderwijzen van Google cliënten over slim gebruik van meettechnieken. Er zijn weinig kwesties waar hij nog nooit mee gewerkt heeft.


Contactgegevens
Walpoort 10
5211 DK 's-Hertogenbosch
T: 06 39101609
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 3
Jaaromzet: €250.000 - €500.000