< Terug naar alle leden

Formatec Technical Ceramics Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Onze 2.200 leden zijn technostarters, handelsbedrijven, middelgrote en kleine industrie (mki) en grote industrie/multinationals die actief zijn in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. Er werken bij onze leden 220.000 medewerkers. De gezamenlijke omzet van de FME-leden bedraagt 108 miljard en zij exporteren voor 51 miljard. Daarmee realiseren de FME-leden een zesde van wat Nederland in totaal met export verdient. FME werkt intensief samen met 30 partnerbranches.

Verbinden
Verbinden is de basis van ons werk. Als grootste netwerkorganisatie binnen de technologische industrie bouwen we aan duurzame relaties en verbinden we onze lidbedrijven om de krachten te bundelen en te vergroten. Daardoor kunnen ze met elkaar samenwerken en van elkaar leren. We verbinden niet alleen onze lidbedrijven met elkaar maar ook overheden, scholen en andere stakeholders die een rol spelen in de technologische industrie. Door te verbinden, versterken we de positie van de technologische industrie én elkaar!

Vernieuwen
Vernieuwen is vooruitkijken, out-of-the-box denken en durven opereren. Een behoorlijke uitdaging in een wereld waarin de (technologische) ontwikkelingen zich pijlsnel voordoen. Wij streven binnen FME naar het continu verbeteren van onze prestaties. Daartoe dagen we onze mensen uit om met voorstellen te komen om processen te vernieuwen, open te staan voor nieuwe ideeën en collega’s te betrekken bij vernieuwingen. Door te vernieuwen, blijven we onszelf ontwikkelen. Daardoor beschikken we over de flexibiliteit die nodig is in een wereld die continu verandert.

Ondernemen
Ondernemen staat voor ons voor initiatief nemen, kansen zien én benutten. Ondernemerschap betekent voor ons écht verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap tonen totdat er een resultaat staat dat er toe doet. Binnen FME stimuleren en herkennen we ondernemerschap in alle rollen die mensen uitvoeren: iedereen kan op zijn of haar manier ondernemend zijn. Binnen alle verschillende functies stimuleren we met elkaar een cultuur van eigen initiatief en pro-activiteit. Mensen nemen de verantwoordelijkheid om voortdurend te streven naar een optimale invulling van hun taak.


Contactgegevens
Nobelstraat 16
5051 DV Goirle
T: 0135308080
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: -
Jaaromzet: -