< Terug naar alle leden

Your Business Online Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Wij, Joeri Peeters en Dirk Foesenek, zijn de twee gedreven ondernemers achter Your Business Online. Na diepgaand onderzoek te hebben gedaan naar het gebruik van social media en het afronden van de studie Commerciële Economie aan Avans Hogeschool Breda, zijn wij ons social media bureau in 2011 gestart. Dagelijks werken wij met een team van in totaal 12 mensen vanuit onze passie voor social media, omdat wij zien dat er voor de opdrachtgever nog veel te winnen is! Door onze kennis en ervaring hebben wij rechtstreekse partnerschappen met de grootste socialmedia-kanalen, wat voor onze klanten grote voordelen kan opleveren. Het doel van onze werkzaamheden voor de opdrachtgevers is altijd meetbaar meer resultaat realiseren met behulp van social media. De resultaten van social media zijn zowel online als offline te meten met de juiste technieken en mogelijkheden die social media te bieden hebben.

Onze visie
Social media zijn onmisbaar in een eigentijdse communicatiemix. Your Business Online levert de socialmedia-strategie die past bij deze tijd, resultaatgericht en meetbaar in omzetcijfers. Met social media zorgen we voor een groei van het bedrijf en een meer positieve beleving van uw organisatie bij de juiste doelgroepen. Daarnaast bieden social media de mogelijkheid om interactie te creëren en een relatie aan te gaan met de klant. Sterker nog: uw klanten worden uw ambassadeurs en promoten de onderneming zowel offline als online.

Facebook marketing
Facebook is het grootste social media platform ter wereld. Het platform biedt diverse interessante manieren om succesvol uw doelgroep te bereiken. Maar hoe zet u Facebook marketing nu succesvol in om deze doelgroep te bereiken? En hoe haalt u hier het gewenste resultaat uit?

Your Business Online is een volledig in Facebook marketing gespecialiseerd bureau, met korte lijnen en dedicated support van Facebookmedewerkers om samen met u het beste resultaat te behalen!

Instagram marketing
Instagram is booming! Nu Facebook volledig verzadigd is geraakt én er afgelopen jaar een paar gevoelige zaken omtrent privacy hebben plaatsgevonden verschuift socialmedia-gebruikend Nederland zich naar Instagram. Hoewel het aantal Facebookgebruikers in ons land weer groeit, groeit Instagram nog harder. Waar Instagram een aantal jaar geleden nog hot was onder jongeren, verschuiven nu ook hun ouders zich naar dit kanaal. Instagram is hot. Of het nu gaat om het delen van outfitfoto’s, je maaltijd of een mooie vakantiefoto. Instagram is waar je het wil laten zien. Instagram is waar jouw doelgroep zich bevindt. Tijd om Instagram marketing dan ook toe te voegen aan jouw marketingmix.

Pinterest Marketing
Pinterest wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt om ideeën te vinden over allerlei onderwerpen zoals interieur, fashion en recepten. Meer dan 75%* van die ideeën komen vanuit bedrijven! Met ruim 3,5 miljoen Nederlandse gebruikers is Pinterest een krachtig platform dat in te zetten is als marketingkanaal. Wij leggen je graag uit wat Pinterest marketing kan doen voor jouw bedrijf.

LinkedIn marketing
LinkedIn wordt op zakelijk gebied gezien als hét socialmediaplatform. Je maakt er eenvoudig nieuwe zakelijke connecties, kunt in contact komen met potentiële opdrachtgevers, brengt er je netwerk in kaart én je blijft door de juiste personen te volgen op de hoogte van al het nieuws binnen jouw branche. Maar wist je dat je door LinkedIn marketing in te zetten ook je marketingdoelen kan behalen?

Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen actief op LinkedIn, waarvan 4 op de 5 personen daadwerkelijk beslissingen maken binnen een bedrijf. Niet voor niets noemt LinkedIn zichzelf het nummer 1-platform op het gebied van lead-generatie.

YouTube marketing
Waarom YouTube Marketing?

Youtube heeft een enorm bereik, het wordt gezien als de grootste zoekmachine ter wereld (op het gebied van video dan). Maandelijks loggen er meer dan 2 miljard gebruikers in en iedere minuut wordt er ruim 500 uur aan nieuwe video’s gepubliceerd. In de leeftijd van 18 tot 34 jaar is het tegenwoordig zelfs een vervanging voor het traditionele televisiekijken. Bekende YouTubers worden zelfs vaak als voorbeeld gezien, waarbij YouTube ook erg interessant is voor influencer marketing. Dat maakt video marketing erg interessant voor bedrijven om omzet te genereren.


Contactgegevens
Bredasebaan 10
4744 RZ Bosschenhoofd
T: 076-8897629
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: -
Jaaromzet: -