< Terug naar alle leden

HKB-advies 's-Hertogenbosch Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

De stad ‘s-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De stad is gunstig gelegen aan de noordelijke rand van de provincie en voor veel bedrijven een belangrijke verbinding tussen het zuiden en het midden/noorden van Nederland.

De stad heeft een bijzonder rijke historie en kent veel bedrijvigheid. Zowel de stad als de regio zijn aantrekkelijk voor ondernemers. Ondernemers profiteren hier elke dag van de bruisende binnenstad, de bourgondische netwerkcultuur en elkaars kennis.

Bedrijfskundig advies in ‘s-Hertogenbosch

Onze missie is om ondernemers met meer succes, plezier en rust te laten ondernemen. We merken in gesprekken met MKB-ondernemers dat veel van hen gepassioneerd zijn over het gekozen vak. Maar ze krijgen niet altijd even veel energie van allerlei bedrijfsmatige aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken. Ook zien we dat veel plannen in de la blijven liggen en creativiteit onbenut blijft. Dit komt doordat de ondernemer te veel wordt geleid door de waan van de dag.

Wij helpen deze ondernemers op een pragmatische manier bij het structureren en verbeteren van hun organisatie en het realiseren van hun droom.

HKB ‘s-Hertogenbosch ondersteunt jouw onderneming met bedrijfskundig advies en helpt jou als ondernemer met al je ondernemersvragen. Bekijk onze diensten.

Alex Weyers en Jos den Otter helpen je graag met succesvoller ondernemen!


Contactgegevens
Kloosterlaan 14
5235BC 's-Hertogenbosch
T: 06-48796152
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -