< Terug naar alle leden

Quick Rentals Oosterhout Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

UW PARTNER DIE IN LOGISTIEKE OPLOSSINGEN DENKT EN ONTZORGT!
Quickrentals bestaat uit een ervaren team mensen die al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche. Voor zowel korte als lange termijn verhuur, reparatie als in- of verkoop.

VERKOOP
Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte machine? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Weet u precies wat u zoekt of wilt u graag wat meer kennis en advies? We denken graag met u mee.

VERHUUR
Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Onze adviseurs denken graag met u mee en komen altijd met een passend advies voor de beste machines en oplossingen.

ONDERDELEN
We hebben een ruim assortiment onderdelen en accessoires voor uw intern transport materiaal. Of het nu gaat om het onderhoud van uw vorkheftruck of het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Op zoek naar steigermateriaal?
Of liever een steiger met aanhanger huren? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben diverse machines in ons verhuur assortiment. Onze adviseurs denken graag met u mee en komen altijd met een passend advies voor de beste machines en oplossingen.

EEN BREDE SELECTIE VAN HUURTRUCKS
Quick Rentals biedt u een uitgebreid merkonafhankelijk assortiment van huurtrucks voor het transporteren, opslaan, omslaan of verzamelen van goederen. Van robuuste verbrandingstruck tot efficiënte electro stapelaars. Bij ons vindt u zeker een passend antwoord op uw intern transport vraag.

Liever een machine huren?
Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben diverse machines in ons verhuur assortiment. Vertel ons wat uw wensen zijn en wat de toepassing is. Onze ervaren specialisten adviseren u vrijblijvend welke truck voor uw werkzaamheden de beste keuze is. Zo heeft u altijd de juiste machine om uw vraag in te vullen.

Service waar U op kunt rekenen
Quick Rentals heeft ervaren merkonafhankelijke servicemonteurs in dienst welke al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche, naast de jarenlange ervaring zijn ze ook gecertificeerd VA keurmeester. Vanwege de meerdere vestigingen is er altijd snel een monteur beschikbaar tegen onze scherpe uurtarieven.

KWALITEIT IS GEGARANDEERD®
Bij ons gaat het over gewoon goed. Ons motto is dan ook” afspraak is afspraak”. Het gaat bij ons niet om de verpakking maar de inhoud. Ouderwets ? misschien, maar het past ons als een oude jas.

Service
Wij zijn sterk in een snelle service. Onze zeer goed uitgeruste servicewagens staan klaar om onze klanten van dienst te kunnen zijn.

Quick Rentals B.V.
Een bedrijf wat bestaat uit een ervaren team mensen die al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche. Voor zowel korte als lange termijn verhuur, reparatie als in- of verkoop.

In, -Verkoop
Quick Rentals vorkheftrucks heeft een ruime voorraad aan machines ter beschikking waardoor er altijd een passend aanbod voor u tussen zit.

Verhuur
Onze moderne huurvloot garandeert u optimale veiligheid, betrouwbaarheid en degelijkheid. Bovendien zijn de vorkheftrucks zeer eenvoudig in gebruik.

Storingen
Reparaties, onderhoud en keuringen voeren we op locatie uit. We geven u een deskundig advies en proberen altijd een goede en betaalbare oplossing voor u te vinden.


Contactgegevens
Everdenberg 93
4902 TT Oosterhout
T: 0850801087
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -