< Terug naar alle leden

Pebble Green Systems B.V. Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

We vertellen u graag wat meer over de mensen bij Pebble Green Systems. Het is immers prettig om te weten met wie je zaken doet.

Het team van Pebble Green Systems is gefascineerd door;

Duurzame energie
Mooie innovaties
Besparingen voor u als klant
Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Kortom wij leveren gegarandeerd een hoogwaardig systeem om ervoor te zorgen dat u jarenlang verzekerd bent van optimaal werkende zonnepanelen voor een zo hoog mogelijk rendement.

Gek op ons vak

Omdat we allemaal een beetje gek zijn van ons vak, zijn we altijd druk in de weer om innovaties op het eigen dak te testen. Zo onderzoeken we zoveel mogelijk producten in eigen huis. Dat doen we omdat we u als klant objectief over de best mogelijke oplossing willen adviseren. Daarnaast is het voor ons heel gemakkelijk om de verschillen duidelijk aan u uit te leggen. Wij vertellen u eenvoudig wat onze bevindingen zijn. Of u nu technisch bent of niet. Bij ons krijgt u een helder antwoord op al uw vragen zodat u precies weet wat u koopt.

Showroom

Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom. We kunnen u uitgebreid informeren over duurzame energie. Zonneboilers, zonnecollectoren, warmtepompen etc. Wij hebben alle expertise in huis om uw vragen te beantwoorden. Samen met u zoeken we dé oplossing voor uw duurzaamheidsvraagstuk.

Uitsluitend A-merk systemen

Bij Pebble Green Systems werken we uitsluitend met A-merk systemen. We beschikken over eigen montagesystemen en hebben een eigen service- en montagedienst. Wel zo handig als er ondanks onze zorgvuldige montage toch een probleem met uw duurzaamheidssysteem ontstaat. We helpen u snel en vakkundig. Uw vraag of probleem ruimen we dan ook zo snel mogelijk voor u uit de weg.

Waarom u bij Pebble Green Systems moet zijn?

Voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van uw duurzaamheidssysteem vindt u in Pebble Green Systems een betrouwbare partner waar de service ook na installatie gewoon doorgaat. Met onze diepgaande kennis en grote betrokkenheid zijn wij dé partner voor uw duurzaamheidsproject.

Hoe gaat Pebble Green Systems met uw gegevens om?

In ons bestand houden wij gegevens bij die van belang zijn om met u te kunnen communiceren.

Als u met ons mailt, dan bewaren wij deze mails om u bij latere vragen van dienst te kunnen zijn.

Als u van ons een offerte ontvangt, dan bewaren wij die.

Als u klant bij ons wordt, dan slaan wij ook uw IBAN-nummer op plus gegevens over verstuurde facturen en betalingen die u heeft gedaan.

Om u met vragen achteraf te kunnen helpen, bewaren wij gegevens langdurig. Een systeem gaat tussen de 15 en de 45 jaar mee.

Heeft u een storing, dan slaan wij daarvan de historie op zoals wat wij gedaan hebben om de storing op te lossen.

Wij slaan uw mailadres ook op in een systeem om u periodiek van nieuws op de hoogte te houden. Onderaan de nieuwsbrief treft u de mogelijkheid om u uit te schrijven. Uw adresgegevens blijven bewaard, evenals uw keuze om niet langer gemaild te worden.


Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar info@pebblegreensystems.nl.


Contactgegevens
Kroonstraat 20
4879 AV Etten-Leur
T: 0763030530
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: -
Jaaromzet: -