< Terug naar alle leden

Welding Group Piping en Montage Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

DE WELDING GROUP IS EEN FLEXIBEL BEDRIJF MET EEN PLATTE ORGANISATIE OP HET GEBIED VAN CONSTRUCTIE, NIEUWBOUW EN ONDERHOUD VAN PIJPLEIDINGSYSTEMEN EN DE DAARIN GEÏNTEGREERDE APPARATEN.

Hiermee vindt transport plaats van vloeistoffen en/of gassen binnen een fabrieksinstallatie. Binnen het bedrijf bestaat een bijzondere expertise in de constructie van koeltechnische systemen. Maar de Welding Group bouwt ook veelsoortige installaties voor andere branches. Verder is het Bossche bedrijf gekwalificeerd in skid-bouw. De kwaliteit van het werk wordt geborgd door een duurzame samenwerking met betrouwbare partners.

DE WELDING GROUP IS EEN FAMILIEBEDRIJF MET VESTIGINGEN IN ‘S-HERTOGENBOSCH EN SCHIEDAM.

Het is voortgekomen uit Tig Welding Service die door Joep van der Donk en Toon Heesakkers in 1992 werd opgericht. De huidige algemeen directeur John van der Donk werkte een aantal jaren in dienst van Tig Welding Service en later als zelfstandig ondernemer. In 2010 nam hij Tig Welding Service over om in 2012 de Welding Group BV op te richten.

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en zich ontwikkeld tot een kerngezonde onderneming met een goed gevulde orderportefeuille.

DE WELDING GROUP BOUWT EN ONDERHOUDT ZOALS GEZEGD PIJPLEIDINGSYSTEMEN EN IS EEN TOONAANGEVENDE SPELER OP HET GEBIED VAN SKIDBOUW.

Uiteraard wordt desgewenst ook meegedacht in de ontwerpfase. Die pragmatische aanpak levert vaak verhelderende inzichten op die zich in de uitvoeringsfase uitbetalen. De Welding Group is dus van veel markten thuis.

En... voor opdrachtgevers is het natuurlijk een geruststellende gedachte dat niet over problemen maar over uitdagingen wordt gesproken.

KRACHT EN AMBITIES
Een platte en compacte organisatie garandeert korte lijntjes en snel handelen. De vakmensen van de Welding Group zijn direct aanspreekbaar en flexibel. Er wordt doorgepakt. En... afspraak is afspraak.

De kracht van het Bossche bedrijf is de handelingssnelheid, deskundigheid en de ambitie om de beste te zijn in de branche. Die mentaliteit loopt als een rode draad door de Welding Group.


Contactgegevens
Rietwaard 28
5236 WC 's-Hertogenbosch
T: 0737508899
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1992
Vestigingen: -
Jaaromzet: -