< Terug naar alle leden

v.d. Vleuten Elektrotechniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging uit Sint-Oedenrode is al 60 jaar een professionele partner voor de levering, installatie, service en onderhoud van uw elektrische installaties in uw bedrijf of woning.

Van advies tot realisatie
Onze dienstverlening begint met een goede inventarisatie van uw behoeften. Dit vormt het vertrekpunt voor een uitgebreid en deskundig advies en een compleet ontwerp tot en met de realisatie en het beheer van uw technische installaties.

Certificering
Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw technische installaties gecertificeerd worden volgens de laatste normen die door de verzekeringsmaatschappijen en overheid verplicht wordt gesteld. Hieronder vindt u enkele links naar certificaten welke wij in bezit hebben.

VCA* 2017/6.0
BRL 6000:2021
SCIOS Scope 8 en Scope 10 keuringen
Branddetectiebedrijf, Erkend leveren
Showroom
Bezoek de moderne showroom van ons bedrijf om u op de hoogte stellen van de meest recente technieken en materialen op het gebied van elektro, automatiseringstrajecten, telematica, domotica en beveiliging. Maak hiervoor een afpraak met een van onze adviseurs.

Personeel
Onze medewerkers worden continue getraind en zijn altijd op de hoogte van de laatste materialen, technieken en mogelijkheden.

Algemene voorwaarden
Wij maken gebruik van de algemene voorwaarden van Techniek Nederland, voor zowel consumenten (AVIC) als bedrijven (ALIB). Indien gewenst zijn de algemene voorwaarden per mail op te vragen via onze standaard contactgegevens.

Privacyverklaring
Wij handelen conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt te allen tijde onze privacyverklaring raadplegen.

Elektrotechniek
De basis van ons bedrijf ligt in de elektrotechnische installaties. Dit kan variëren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact tot de complete elektrotechnische installatie in een kantoorgebouw, industrieel complex, agrarisch bedrijf of woonhuis. Bij het plaatsen van een installatie houden we altijd rekening met de huidige én toekomstige wensen en behoeften. Onze adviseurs werken deze wensen en behoeften uit naar een financieel haalbaar plan.

De monteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid. Of het nu gaat om elektrotechniek, beveiligingstechniek of problemen met uw stroomvoorziening. Zij kunnen u altijd helpen met een technisch hoogwaardige invulling van uw vraag. Ook duurzaamheid staat bij v.d. Vleuten hoog in het vaandel en is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de aanleg of aanpassing van een installatie. Denk hierbij aan het aansluiten van zonnepanelen of laadpalen, zowel particulier als zakelijk.

Wilt u weten wat Van der Vleuten Elektrotechniek & Beveiliging voor u kan betekenen op het gebied van elektrotechniek? Neem contact met ons op en maak een afspraak.


Contactgegevens
Nijverheidsweg 12
5492 NK Sint-Oedenrode
T: 0413477337
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: -
Jaaromzet: -