< Terug naar alle leden

TBWB Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

TBWB is opgericht in 1977 door Henk Friederichs. Het bedrijf richt zich op industriële automatisering, gespecialiseerd in de interne logistiek. Het bedrijf is inmiddels overgenomen door de volgende generatie, waarbij zoon Bart Friederichs de dagelijkse leiding heeft.

​TBWB heeft alle skills in huis om voor ieder intralogistiek vraagstuk een oplossing van idee tot implementatie en nazorg te leveren. TBWB verzorgt het ontwerp, schrijft de software, regisseert het project en biedt een 24/7 service met een snelle reactietijd.
​De kracht van TBWB is het implementeren van slimme, vaak ook vernieuwende concepten met inzet van standaard componenten. TBWB kan zo automatisering op maat bieden met bewezen technologie.

TBWB is operationeel in diverse industrieën: boeken, kranten en tijdschriften, automaterialen, voedingsindustrie, post sector etc. Het werkgebied van TBWB is Nederland, Duitsland en ook in Zuid-Afrika, Spanje en Italië.

Betrouwbaar
TBWB levert kwaliteit. 24 uur per dag staan wij klaar voor onze klanten. Onze medewerkers zijn professioneel en toegewijd in het bieden van duurzame oplossingen. Wij investeren in langdurige klantenrelaties, waarbij betrouwbaarheid de belangrijkste kenmerken voor onze producten en diensten.

​Flexibel
Flexibiliteit is nodig om klantgericht te zijn, om steeds aan te passen aan een veranderende wereld. Wij zetten de klant centraal. Onze projectaanpak zorgt voor heldere communicatie, waarin ruimte is voor aanpassing. Onze medewerkers blijven up to date doordat wij nauwlettend de markt volgen en regelmatig bijscholen.

​Creatief
Wij zoeken altijd naar creatieve oplossingen. Creativiteit staat centraal, omdat onze medewerkers continu op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Dit houdt de werkcultuur binnen ons bedrijf flexibel, fris en motiverend en blijven onze medewerkers soms hun hele leven lang bij ons werken. Al meer dan 40 jaar.

Historie
Van 1977 tot 2000 waren de klanten bedrijven die transportbanden en sorteermachines produceerden. TBWB leverde als onderaannemer daarvoor de besturing, zowel elektrotechnisch als softwaretechnisch. In die tijd heeft TBWB meer dan 50 grote industriële sorteersystemen gemaakt en vele besturingen in meer dan 350 bedrijven.
Sinds 2000 verbreedde TBWB zijn scope en ging tevens opereren als systeem integrator. In 2022 werden standaard (software) producten op de markt gelanceerd voor Intralogistieke systemen op het gebied van Material Flow en Voorraadbeheer.


Contactgegevens
Rijksweg 110
4849 BR Dorst
T: 0161411916
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1977
Vestigingen: -
Jaaromzet: -