< Terug naar alle leden

Emco Benelux Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Duitslands grootste leverancier en producent van elektrische scooters.
emco electroroller GmbH produceert sinds 2011 e-scooters. Gespecialiseerd in scooter-sharing, wagenparkbeheer met bedrijfs-e-scooters en bezorgscooters voor bezorgservices. Wij zijn marktleider met een groot dealernetwerk. Als een dochteronderneming van de emco Group uit Lingen heeft emco Elektroroller een sterk industrieel bedrijf achter zich en draagt het kwaliteitszegel "Made in Germany" door zich te houden aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vele jaren ervaring. Internationaal.
Concepten voor duurzame mobiliteit. emco elektrische scooters draagt al jarenlang bij aan de uitbreiding van de elektromobiliteit in Duitsland. Het bedrijf uit Lingen (Ems) in Nedersaksen biedt het grootste assortiment elektrische scooters in Duitsland - met modellen van 1000 tot 3000 watt, maximale snelheden van 25 tot 45 km/u en actieradius tot 130 kilometer. De productlijnen van Retro en Classic met de emco-technologiecomponenten garanderen een breed scala aan mogelijke toepassingen in wagenparkbeheer of op het gebied van sharing. Emco implementeert met succes verschillende e-mobiliteitsconcepten - technisch en logistiek - in vele steden.

Naast de verkoop in Duitsland heeft emco Elektroroller verder marktsucces behaald in andere landen, waaronder Spanje, Nederland, Italië en Turkije.

Duurzaam zelf ontwikkeld.
Kwaliteit van emco.
Als een dochteronderneming van de emco Group in Lingen heeft emco electroroller GmbH een sterk industrieel bedrijf op zijn rug. Daarom zijn eigen productie en continue innovatieve ontwikkelingen van de emco-technologiecomponenten mogelijk: Dubbele lithium-accu, controller en motor zijn eigen ontwikkelingen van emco. Dit zorgt ervoor dat emco elektrische scooters aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Duurzaamheid gemaakt in Duitsland.


Contactgegevens
Baronieweg 12 B
5320 AB Hedel
T: 0735998300
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: -
Jaaromzet: -