< Terug naar alle leden

Taieki Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Bij Taieki staat het hoogst haalbare bereiken centraal. Door middel van duidelijke diensten en heldere, duurzame resultaten proberen we dit te bereiken. Taieki is een changemaker op het snijvlak van mens en organisatie, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en met specifieke kennis over vitaliteit.

Mijn naam is Corine van Die en ik ben inzetbaar als (organisatie)coach, verandermanager, projectleider/programmamaker en vitaliteit/burn-out coach.
Met een grote interesse in de relatie tussen mens/ werknemer en zijn sociale (werk)omgeving én de behoefte oorzakelijk te kijken naar situaties, ga ik graag samen met u op pad. Nu doen wat nodig is en duurzaam resultaat neerzetten is een belofte.

Mijn achtergrond bevindt zich in de verpleegkunde, organisatiepsychologie, projectmanagement, coaching/ training, Chinese geneeskunde en filosofie. Een mix die maakt dat ik vanuit een breed perspectief kan kijken en tegelijkertijd de kern beetpak.

Hoe zorg je ervoor dat de hele organisatie zich vanuit dezelfde normen en waarden inzet én zich hier ook verantwoordelijk voor voelt. Ik kan u ondersteunen op een strategisch, tactisch en operationeel niveau bij het effectief samenwerken, ontwikkelen als organisatie, ambities en waarden realiseren en dit ook concreet terugzien in het dagelijks handelen van mensen. Het allerliefst zorg ik voor de samenhang tussen deze verschillende onderdelen om zo het hoogst haalbare te bereiken.

Taieki hanteert een aantal waarden:
De patiënt/cliënt als uitgangspunt;
De gehele context doet ertoe;
Collectieve wijsheid en (verander)energie is altijd aanwezig;
Puur, integer en zonder opsmuk buiten de lijntjes kleuren.

Taieki kan je ook helpen om je talenten gerichter in te zetten, of aan je behoefte aan ontwikkeling en verdieping te voldoen. Mijn aanpak kenmerkt zich door actie, door speelsheid en door samen op ontdekking te gaan. Niets is gek, weinig is mij vreemd.

Taieki benadert vitaliteit als een optimale aanwezigheid van mentale, emotionele, fysieke en spirituele fitheid. Meer vitaliteit leert je effectiever en gerichter energie in te zetten, zowel werk als privé. Taieki biedt training en coaching aan op maat vanuit een ultieme combinatie van organisatiepsychologie en Chinese geneeskunde/filosofie.


Contactgegevens
Anna Paulownahof 86
5038 VW Tilburg
T: 06-12880088
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -