< Terug naar alle leden

Social Marketing Experts Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Social Marketing Experts helpt bedrijven om te groeien. Dit doen wij door intensief samen te werken met onze klant en diverse specialisten met uiteindelijke doel om optimaal bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Wij geloven dat we alleen met echt teamwork de beste resultaten kunnen behalen. We vinden het dan ook erg prettig om regelmatig op locatie bij onze klant te werken.

Onze werkwijze
Wij geloven in een strategische aanpak waarbij we jouw doelstellingen vertalen naar een passende social media strategie.

We beginnen met een analyse waarin we samen de eerste stappen zetten naar een succesvolle samenwerking. Door vanaf het begin samen aan de uiteindelijke strategie te werken zorgen we voor meer betrokkenheid en een effectievere samenwerking.

Om een goed beeld te krijgen van de huidige online- en social media activiteiten starten we altijd met een analyse. Hierin gaan we verder dan alleen het bekijken van content en campagnes. Voor het uitzetten van een effectieve strategie is het ook belangrijk dat we bijvoorbeeld kijken naar:
- Marketingmix
- Personeel
- Proces
- Bedrijfsdoelstellingen
- Marketingdoelstellingen
- Tooling
De analyse geeft ons een goed startpunt om samen aan de slag te gaan. We hebben hierdoor een goed beeld van het bedrijf en kunnen effectief de brainstorm ingaan waarin we samen de eerste stappen kunnen zetten naar een succesvolle social media strategie.

De brainstormsessie is met name bedoeld om vanuit de analyse te bekijken welke kansen en mogelijkheden we zien. Hierbij houden we natuurlijk altijd de doelstellingen in het achterhoofd. Welke kansen willen we in de brainstorm signaleren?
- Nieuwe doelgroepen
- Nieuwe markten
- Een andere creatieve richting
- Onderscheidende content
- Slim gebruik van bestaande data
Na de brainstormsessie gaan we aan de slag met het uitwerken van de social media strategie. Dit doen we niet alleen, maar graag samen met onze opdrachtgevers. Wij geloven namelijk dat een intensieve samenwerking altijd zorgt voor betere resultaten.

In de social media strategie werken we een complete strategie uit die bij gaat dragen aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen. De volgende onderwerpen komen hierin terug:
- Doelstellingen
- KPI’s
- Doelgroepen
- Kanalen
- Content
- Richtlijnen
- Advertising strategie
- Community management
- Implementatie
Het laatste onderdeel van de strategie vinden wij erg belangrijk. Je hebt immers weinig aan een goede strategie als deze niet op de juiste wijze wordt ingezet. In het implementatie gedeelte kijken we naar processen, personeel, kennis en budget om een praktisch advies te geven. We starten graag met quick wins en bepalen hierna graag samen met jou binnen welk tijdspad we bepaalde activiteiten willen uitrollen.

Social media diensten
In de implementatie bekijken we aan welke social media diensten je als bedrijf behoefte heeft. We adviseren je graag over de verschillende diensten die we aanbieden. Natuurlijk is het zeker ook mogelijk om bijvoorbeeld een training te volgen en een deel van de werkzaamheden zelf op te pakken. We denken graag met je mee.


Contactgegevens
Bisschopsmolenstraat 125 A
4876 AK Etten-Leur
T: 06-10446558
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -