< Terug naar alle leden

Talenthouse Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

TALENTHOUSE TILBURG | HET MATCHINGPLATFORM TUSSEN STUDENTEN & BEDRIJVEN IN TILBURG
Tilburg bruist van de studietalenten. Studenten die door hun studierichting beschikken over waardevolle kennis. Talenthouse Tilburg vormt met het intelligente matchingplatform de schakel tussen studenten op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan en bedrijven in Tilburg met bijbaan vacatures.

TALENTHOUSE VOOR BEDRIJVEN IN TILBURG
Met ons intelligente matchingplatform bieden we bedrijven de mogelijkheid om op basis van studentprofielen de beste kandidaten te vinden voor openstaande bijbaan vacatures.

Hoe werkt het?
BIJBAAN TILBURG VINDEN DIE BIJ JOU PAST?
Vind de perfecte bijbaan in Tilburg die helemaal aansluite bij je studie, interesses en ervaring als Hbo of Uni student eenvoudig en snel via Talenthouse Tilburg.

1X INSCHRIJVEN, BLIJVEND IN BEELD
Talenthouse Tilburg is hét matchingplatform voor Hbo & Uni studenten die op zoek zijn naar een bijbaan in de buurt. Een bijbaan waarmee je geld verdient met je studiekennis én relevante werkervaring op doet. Inschrijven is helemaal gratis. Ben je eenmaal ingeschreven dan blijf je in beeld bij alle aangesloten bedrijven in Tilburg. Wel zo makkelijk!

EEN LEUKE STUDENTENTIJD
Als student wil je een leuke studententijd en je eigen geld verdienen. Dit kan je doen tegen een laag salaris en met een eenvoudig bijbaantje, maar waarom zou je je tijd hieraan verkwisten als je én meer kan verdienen én ook nog eens relevante werkervaring op kan doen, die prima staat op je CV.

VOORDELEN BIJBAAN TILBURG MET TALENTHOUSE:
• Een prima salaris obv je studiekennis
• In de buurt van Tilburg
• Relevante werkervaring voor op je CV
• Gratis inschrijven
• Blijvend in beeld bij bedrijven
• Kies zelf de bijbaan die 100% bij je past
• Waardevolle contacten

BEDRIJVEN ZIJN OP ZOEK NAAR JOU
Bedrijven in Tilburg zijn druk op zoek naar studenten zoals jij. Schrijf je daarom snel in en ontvang bijbanen die aansluiten bij je profiel direct in je mailbox.
JE HEBT MAAR 1X DE TIJD VOOR EEN BIJBAAN, GEBRUIK HEM GOED! KIES JIJ OOK VOOR DE VOORDELEN VAN EEN STUDIEGERELATEERDE BIJBAAN!


Contactgegevens
Heuvelpoort 334
5038 DV Tilburg
T: 06-11715899
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -