< Terug naar alle leden

Tecforce Professionals Engineering Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Think hard. Work smart.
In onze wereld waarin technologie steeds belangrijker wordt, groeien bedrijven soms onverwacht snel, vallen technische projecten soms veel groter uit of is er soms specialistische kennis nodig die niet in huis is.

Om er voor te zorgen dat klanten zich kunnen blijven richten op de kerntaken binnen de organisatie, nemen wij u alle zorg uit handen wanneer extra specifieke technische kennis en ervaring nodig is. Onze accountmanagers hebben nauw contact met onze professionals en willen opdrachtgevers graag leren kenen. Zo kunnen we de beste match maken tussen expertise en behoeften. In samenspraak selecteren wij de juiste professionals. Hiervoor zetten wij ons netwerk actief in. Onze professionals kunnen aan de slag op projectbasis, voor (on)bepaalde tijd of vast in dienst.

HIER STAAT TECFORCE VOOR

Groot landelijk netwerk
We hebben een uitgebreid netwerk van zowel opdrachtgever en specialisten. Vanuit zes vestigingen verspreid door Nederland en België matchen we de juiste specialist met de opdrachtgever. Zo bieden we je altijd het juiste project.

Focus op ontwikkeling
We zien dat de techniek aan het veranderen is en willen jou de middelen bieden om mee te veranderen. Train je soft skill technische know-how en communicatieve vaardigheden door middel van trainingen via Tecforce.

30+ jaar ervaring in de techniek
We hebben onze sporen in de techniek inmiddels verdiend. Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat de uitdagingen zijn, wat er benodigd is voor welk project, en hoe we daar als Tecforce op kunnen inspelen. Ervaring waar jij als specialist van profiteert!

DE WERELD VAN MORGEN

In TEQ Talks worden de technologische hoogstandjes behandeld van vandaag en morgen. Veelal verteld door specialisten die werkzaam zijn voor Tecforce en actief zijn in een van onze technische branches. Branches die continu veranderen door innovaties met directe invloed op het werk.


Contactgegevens
Looyenbeemd 3 b
5652 BH Eindhoven
T: 0621-361689
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -